۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
21:20
کد خبر : 9210255
۱۵:۰۴

۱۳۹۸/۱۱/۰۲
فرماندار گرمسار:

راه‌اندازی بیمارستان تخصصی قلب در گرمسار/ضرورت بهبود خدمات درمانی

فرماندار گرمسار با تأکید بر لزوم ارتقای میزان رضایت‌مندی مردم از خدمات درمانی و بهداشتی در شهرستان گفت: بیمارستان معتمدی باید در تلاش برای بهبود وضعیت خدمات‌رسانی به مردم باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرمسار، وحید رجایی در نشست شورای اداری شهرستان گرمسار با تأکید بر لزوم بهبود وضعیت خدمت‌رسانی در حوزه بهداشت و درمان این شهرستان اظهار داشت: راه‌اندازی بیمارستان تخصصی قلب در گرمسار از دیگر پروژه‌های مهمی است که در بخش بهداشت و درمان پیگیری می‌شود.

وی از پیگیری برای رفع مشکلات مرکز تصویربرداری ام‌آرآی خبر داد و اضافه کرد: این شهرستان به‌عنوان قطب اقتصادی تعیین‌شده است و با تقویت خدمات بهداشتی و درمانی و گسترش این خدمات درصدد ایجاد قطب درمانی در گرمسار هستیم.

فرماندار گرمسار در ادامه ضمن بیان اینکه باوجود اختلاف‌سلیقه‌های سیاسی، مردم گرمسار با یکدیگر متحد هستند، ابراز داشت: قانون مداری، بی‌طرفی و حرکت در مشارکت حداکثری و انسجام ملی ملاک و معیار دولت در انتخابات است.

وی با تأکید بر اینکه با مجرمان انتخاباتی برخورد قانونی انجام می‌شود، افزود: انتقاد به‌جا و سازنده و پرهیز از تخریب و تضعیف کاندیداهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در دستور کار عموم مردم به‌ویژه مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

رجایی تشویق عموم مردم برای حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات را در اولویت بعدی ستاد برگزاری انتخابات دانست و گفت: از تمام ظرفیت‌های موجود برای اجرای انتخابات سالم در گرمسار بهره‌برداری می‌شود و دستگاه‌های اجرایی نیز باید در این راستا با ارائه امکانات موجود کمک کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید