
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، نشست خبری رئیس هیات دوچرخه سواری استان قزوین با اصحاب رسانه صبح امروز در سالن جلسات هلال احمر استان قزوین برگزار شد.
حسن آصفی رئیس هیات دوچرخه سواری استان قزوین در این مراسم بیان کرد: وضعیت اقتصادی و وضعیت مالی ورزش خوب نیست. به دلیل آلودگی هوا و بحث سوخت، یکی از وسایل کمک کننده به هوای پاک و ارتقای سلامت جامعه، دوچرخه است که همه باید با هم کمک کنیم تا فرهنگ همگانی استفاده از دوچرخه را در جامعه ترویج دهیم.
وی گفت: این فرهنگ، برای ما زیرساختی را ایجاد می کند که به واسطه آن پتانسیل بالاتری را برای شناسایی و استعدادیابی ورزش قهرمانی ایجاد کرده و بتوانیم ورزش قهرمانی را توسعه دهیم.
رئیس هیات دوچرخه سواری استان قزوین اظهار کرد: دوچرخه سواری ورزش گرانی است و این امر موجب شده تا ما با چالش مواجه شویم. ما امروز از استان دو نفر را جهت شرکت در مسابقات قهرمانی بدرقه کرده ایم اما امکانات ما برای این امر بسیار کم بوده است.
آصفی عنوان کرد: یکی از اتفاقات خوب هیات دوچرخه سواری در این دوره، گردهم آوری تیم ها و سلایق مختلف در این حوزه است تا با هم افزایی، اتفاقات خوبی ایجاد شده و برنامه های مدون خوبی برای مسابقات کشوری شکل گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت امر و تلاش برای فعال کردن هیات در شهرهای استان افزود: به دنبال فعال کردن هیات های شهرستانی هستیم تا در همه شهرهای استان استعدادیابی برای حضور در مسابقات ایجاد شود. همچنین دوره های تربیت مربی از سوی هیات دوچرخه سواری اجرا شده است.
رئیس هیات دوچرخه سواری استان قزوین با اشاره به محدودیت های مالی هیات دوچرخه سواری استان تصریح کرد: در بسیاری مواقع نیاز به امکانات مالی داریم و امروز نمی توانیم فقط به بودجه های دولتی اکتفا نماییم. برای حضور در مسابقات نیاز به امکانات داریم این در حالی است که بودجه این هیات بسیار کم بوده و نیاز به جذب حامی مالی برای توسعه ورزش قهرمانی می باشد.
آصفی با اشاره به نقش رسانه ها در فرهنگ سازی استفاده از دوچرخه اضافه کرد: برای ایجاد زیرساخت ها و جذب سرمایه گذار و اسپانسر، نیاز به حضور رسانه ها است تا با این امر بتوانیم استعدادهای پنهان در استان را کشف و برای حضور در مسابقات ملی و بین المللی آماده شویم.
وی گفت: با تلاش هیات دوچرخه سواری استان قزوین، جایگاه استان از رتبه 22 به رتبه 12 کشوری در بحث دوچرخه سواری ارتقا یافته و با توجه به وجود پتانسل جوان در استان، باید بتوانیم جزو سه استان برتر در کشور باشیم. قزوین به لحاظ موقعیت اجتماعی و توپوگرافی سایت شهر، امکان دوچرخه سواری را به راحتی فراهم می کند. همچنین طول و عرض شهر قزوین، به گونه ای است که می توان از دوچرخه به عنوان یک وسیله نقلیه جهت تردد در داخل شهر استفاده کرد و مناسب است رانندگان خودروها این اجازه را به دوچرخه سواران بدهند تا بتوانند به راحتی در شهر تردد کنند.