
به گزارش خبرگزاری بسیج ؛ بیش از ۵۰۰ پرس طعام نذري در مناطق محروم شهرستان قرچک به مناسبت ايام سوگواري حضرت صديقه طاهره(س) و شادی روح مطهر سردار دل ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی توزيع شد.
هزینه طبخ این طعام به همت خيرين مردمی در محل های اسلامی قرچک تحت عنوان "نذرطعام" جمع آوري شده بود که در اين طرح قريب به ۵۰۰ نفر اطعام شدند.
خانم شهسواري فرمانده حوزه حضرت معصومه(س) قرچک در اين زمینه گفت: مبارزه با استبداد، فساد، وابستگى و عقبافتادگى، تلاش براى بهسازى زندگى انسانها، رفع فقر از زندگى فقرا و مستضعفان اموري است که مورد رضاى الهى قرار مي گيرد و خداى متعال بشر را به اين امور توصیه کرده است.
وي آثار مثبت دنيوي و اخروي را از برکات اطعام به فقرا برشمرد و افزود: اطعام تأثير عميقي در استحکام ارکان برادري در جامعه و ثواب و آثار اجتماعي دارد ، علاوه بر اين موارد اطعام دادن ميتواند زمينهاي براي خدمت به نيازمندان و تعديل ثروت اغنيا باشد.
این فرمانده بسيجي اضافه کرد: به صورت عام و از نظر اخروي اطعام جايگاه ويژهاي در روايات دارد و به صورت خاص يعني اطعام براي ائمه معصومين از جايگاه ويژه تري برخوردار است.
شهسواري در پايان با اشاره به حديثي از امام صادق(ع) درباره ثواب و پاداش اطعام مؤمنان، ابراز کرد: هرکس مؤمني را اطعام نمايد و بنده ای را سير کند، هيچ يک از خلق خدا نميتواند ثواب او را بشماردمگر خداوند عالميان!
خبرنگار- مریم برزگر