۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
13:26
کد خبر : 9212759
۱۹:۴۰

۱۳۹۸/۱۱/۱۲
امام جمعه ملایر:

انقلاب اسلامی ایران دارای قدرتی عظیم در عرصه بین‌المللی است

امام جمعه ملایر با تاکید بر اینکه روحانیان و مسوولان موظف به بازگو کردن ظلم و ستم شاهنشاهی و دستاوردهای انقلاب هستند، گفت: انقلاب اسلامی ایران امروز صاحب حکومت اسلامی به رهبری، رهبر معظم انقلاب است و دارای قدرتی عظیم در عرصه بین‌المللی است.

انقلاب اسلامی ایران دارای قدرتی عظیم در عرصه بین‌المللی استبه گزارش خبرگزاری بسیج از ملایر، حجت الاسلام محمدباقر برقراری در آیین نواختن زنگ انقلاب با اشاره به دستاوردهای انقلاب در ۴۰ سال گذشته اظهار داشت: به برکت نظام جمهوری اسلامی امروز زندگی مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت کرده است.

وی با تاکید بر اینکه روحانیان و مسوولان موظف به بازگو کردن ظلم و ستم شاهنشاهی و دستاوردهای انقلاب هستند، افزود: انقلاب اسلامی ایران امروز صاحب حکومت اسلامی به رهبری، رهبر معظم انقلاب است و دارای قدرتی عظیم در عرصه بین‌المللی است.

امام جمعه ملایر با بیان اینکه تمامی دستاوردها و موفقیت‌های امروز نظام و چهل سال گذشته به دست جوانان مومن، دلسوز و انقلابی به دست آمده است، ادامه داد: سایر عرصه‌هایی که امروز در کشور دارای مشکل است، باید به دست نیروهای جوان و انقلابی سپرده شود تا به موفقیت برسیم.

وی بیان کرد: امام خمینی(ره) همواره خود را خدمتگزار مردم می‌دانست و بر اجرای عدالت تاکید فراوان داشت که مسوولان نظام نیز باید در ادامه این مسیر بتوانند مشکلات کشور را حل کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید