۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
11:30
کد خبر : 9213336
۰۰:۲۰

۱۳۹۸/۱۱/۱۴
امام جمعه مرند:

بیانیه گام دوم نوعی جهاد در مقابل تهاجم فرهنگی است

امام جمعه مرند با اشاره به بیانیه مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب اسلامی، آن را نوعی جهاد در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام علی نعمت زاده، در دیدار رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی   مرند خواستار تشکیل ستاد تحقق بیانیه رهبر انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی در این شهرستان شد و گفت: بیانیه مقام معظم رهبری در خصوص گام دوم انقلاب اسلامی، آن را نوعی جهاد در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن دانست.

وی افزود: برای تحقق منویات رهبری در این بیانیه لازم است نسبت به تشکیل ستاد تحقق بیانیه گام دوم اقدام شود و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شهرستان، نقشی مهم و مؤثر در این خصوص دارد.

حجت الاسلام نعمت زاده اضافه کرد: شورای فرهنگ عمومی باید با بهره گیری از توان علمی و نیروی جوان دانشگاه‌ها و مدارس و همچنین حمایت‌های دستگاه‌های اجرایی، نسبت به تشکیل این ستاد به صورت مستقل اقدام کند.

امام جمعه مرند همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های فرهنگی و ویژه برنامه‌های دهه فجر اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال متقارن با چهلمین روز شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی شده است، برنامه باید به گونه‌ای باشد که رشادت‌های شهدای اسلام به ویژه این شهید والا مقام برای مردم بازگو گردد و در شأن و منزلت ایشان باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید