۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:31
کد خبر : 9213365
۱۰:۱۸

۱۳۹۸/۱۱/۱۴
به مناسبت دهه فجر

افتتاح ۲۴ طرح کشاورزی با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان قم از افتتاح ۲۴ طرح با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر در دهه فجر خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، پور میدانی در نشستی با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: این طرح‌ها در بخش‌های مختلف آب و خاک، امور باغبانی، تولیدات دامی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و شیلات و آبزی پروری با هزینه‌ای بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: با اجرای این طرح‌ها زمینه اشتغال ۳۰۳ نفر به صورت مستقیم و برای ۳۰۹ نفر به صورت غیر مستقیم فراهم شده است.

پور میدانی در ادامه به وجود ۶۱۶۹۵ هکتار اراضی زراعی و باغی در استان اشاره کرد و گفت: سالانه بیش از ۴۰۶ هزار تن محصول از این اراضی برداشت و روانه بازار‌های مصرف می‌شود.

مدیر کل جهاد کشاروزی از تولید سالانه ۴۱ هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد و گفت: این میزان تولید بیش از ۷ برابر نیاز استان است و با این حجم تولید قم در جایگاه هشتم تولید گوشت قرمز کشور قرار گرفته است.

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی استان از افتتاح ۲۴ طرح با اشتغالزایی ۶۰۰ نفر در دهه فجر خبر داد. وی با ابراز رضایت از افزایش تولید در بخش کشاورزی گفت: سال گذشته ۶۴۰ هزار تن محصول روانه بازار شد و در سال جاری با بهبود وضعیت کشت شاهد تولید ۶۷۰ هزار تن محصول بخش‌های کشاورزی و دامی در استان هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید