
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی جمعی از بسیجیان پایگاه خواهران نرجس در شهرستان فارسان به منزل شهید طلبه علی سلیمانی رفتند و ضمن قرائت قرآن در منزل شهید و هدیه ثواب این قرائت به روح طلبه شهید سلیمانی از خانواده ایشان دلجویی و تقدیر کردند.
فرمانده سپاه ناحیه فارسان در خصوص این برنامه گفت: عامل اصلي احياي اسلام و بهاي اسلام در اين چند دهه فرهنگ ايثار و فداکاري و شهادت بوده، فرهنگي که از مکتب عاشورا سرچشمه ميگيرد و عامل اصلی این فرهنگ خانواده های شهدا هستند که با پرورش چنین فرزندانی جامعه ما را نجات دادند.
سرهنگ حمید یزدانی در ادامه گفت: شهدا به تجليل و حضور ما نياز ندارند و در قران آياتي در وصف آنها آمده است (کساني که درراه خدا جهاد ميکنند مرده نپنداريد اينان زنده هستند ونزد پروردگار روزي ميخورند) افرادي که به مقام شهادت ميرسند در موقعيتي قرار ميگيرند که ميتوان گفت در زمره مردان الهي هستند. اما این ما هستیم که باید با دیدار خانواده شهدا و گرامیداشت یاد شهدا روحیه مقاومت و شهادت طلبی را در جامعه خود گسترش دهیم.