۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
06:01
کد خبر : 9213506
۱۱:۳۸

۱۳۹۸/۱۱/۱۴
همزمان با دهه مبارک فجر:

همایش ورزش صبحگاهی و پیاده روی دانش آموزی در لاران

بمناسبت دهه مبارک فجر همایش پیاده روی با همکاری اداره ورزش و جوانان، اداره آموزش و پرورش و حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر ، همایش ورزش صبحگاهی و پیاده روی دانش آموزان پسر مدرسه امام محمد باقر (ع)شهر سورشجان برگزار شد.

وی افزود: این برنامه صبحگاهی که در راستای گرامیداشت ایام الله دهه فجر و اهمیت و توجه هر چه بیشتر به حوزه سلامت و تندرستی و توجه به ایجاد روانی با نشاط و پاک در بین دانش آموزان برگزار و با استقبال چشمگیر و قابل توجه اولیاء دانش آموزان مدرسه مواجه شد.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران گفت: پیاده روی از مدرسه امام محمد باقر(ع) با حضور مسئولین اداره آموزش و پرورش و مدیر، کادر دفتری، معلمین، دانش آموزان و اولیاء آنها به سمت گلزار شهداء برگزار شد و در آخر به نفرات اول تا سوم هدایایی اهدا شد.

وی، تصریح کرد: تمام تلاش ما در مجموعه بسیج ایجاد محیطی زیبا و آرامبخش برگرفته از فضایی شاداب و معنوی برای دانش آموزان عزیز است.

گفتنی است، در پایان این راهپیمایی، از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه و حوزه مقاومت بسیج دانش آموزی شهید باهنر لاران جوایزی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهداء شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید