۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:20
کد خبر : 9214379
۱۱:۱۰

۱۳۹۸/۱۱/۱۶

ورود ویروس کرونا به کردستان شایعه است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان شایعه ورود ویروس کورونا به شهر سنندج را که در برخی کانال‌های تلگرامی منتشر شده است، تکذیب کرد و گفت: عده‌ای می‌خواهند با این نوع اخبار مردم را بترسانند.
به گزارش خبرگزاری بسیج و به نقل از کرد تودی؛ دکتر هومن قصری عنوان کرد: انتشار خبر ویروس کورونا در کردستان و به ویژه شهر سنندج کذب محض است و تا این لحظه حتی یک نمونه از ابتلا به این ویروس نه تنها در کردستان بلکه در کل ایران نیز مشاهده نشده است.


معاون در مان دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: عده‌ای می‌خواهند با روح و روان مردم بازی کنند و با انتشار این گونه اخبار آن‌ها را بترسانند.


دکتر قصری گفت: اینکه برخی کانال‌های تلگرامی گفته اند یک نفر در سنندج به ویروس کرونا مبتلا شده و او را از بیمارستان بعثت به بیمارستان توحید و از آنجا به تهران منتقل کرده اند دروغ است و به فرض اگر فردی مشکوک به این ویروس در استان هم مشاهده می‌شد ما خود تمام امکانات لازم برای قرنطینه و مراقبت از او را داریم و نیازی به تهران نیست.


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: مردم به این اخبار شایعه ساز توجه نکنند و اگر همچنین مسئله‌ای در استان مشاهده می‌شد ما خود اطلاع رسانی می‌کردیم.
 
انتهای پیام/7727

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید