۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
23:17
کد خبر : 9214429
۱۲:۰۸

۱۳۹۸/۱۱/۱۶
مسوول سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان قزوین

گره صنعت استان قزوین باید به دست نخبگان استان حل شود

مسوول سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان قزوین باز شدن گره های صنعت استان را از طریق استفاده از ظرفیت جوانان و نخبگان استان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، مهدی برزگر مسوول سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان قزویندر جشنواره جهادگران علم و فناوری که با حضور مسوولان کشوری و استانی بذگزار شد بیان کرد: در حال حاضر هزار و 200 هیات علمی و 4 هزار مدعو 6 مرکز رشد، یک پارک علم و فناوری با 63 شرکت دانش بنیان و 311 رشته تحصیلی در استان فعالیت می کنند.

وی گفت: 163 رشته مسقیما با صنعت، 32 رشته با بخش بهداشت و پزشکی، 8 رشته با کشاورزی و 2 دانشگاه تاکستان و بین الملل تا مقطع دکتری کشاورزی را تدریس می کنند.

مسوول سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان قزوین اظهار کرد: به عنوان یک استان صنعتی که اولین، بزرگترین و قدیمترین شهرک صنعتی در آن ایجاد شده است و 6 هزار واحد کوچک و بزرگ داشته ایم، امروز به دلیل تحریم و سوء مدیریت حدود 3 هزار و 500 واحد فعال یا نیمه فعال در 9 شهرک صنعتی داریم.

برزگر عنوان کرد:. پوشش گیاهی باغات قزوین در حال از بین رفتن است و امسال برای اولین بار به خاطر آلودگی هوا، مدارس تعطیل شد. خلایی در استان وجود دارد که با تعامل و انسجام بخش صنعت و نخبگان می توان اتفاق خوبی را رقم زد و خلاهای وجود در توسعه استان را برطرف کرد.

وی افزود: با استفاده از عارضه یابی هایی که از سوی قرارگاه علم و فناوری سپاه استان انجام شده، می توان مشکلات موجود در بخش صنعت، کشاورزی و سایر حوزه ها را برطرف کرد چرا که گره صنعت استان باید به دست نخبگان استان حل شود.

 

1010/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید