۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:57
کد خبر : 9214759
۱۱:۲۵

۱۳۹۸/۱۱/۱۷

دیدار با خانواده شهید علی سینا رحیمی در پردنجان

به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر دانش آموزان مدرسه رضوان پردنجان با خانواده شهید علی سینا رحیمی دیدار و با اهدا شاخ گل به مادر و خانواده شهید از ایشان تجلیل کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از  استان چهارمحال و بختیاری؛ به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه فجر به همت حوزه دانش آموزی فاطمیه سپاه ناحیه فارسان، دانش آموزان مدرسه رضوان پردنجان به منزل شهید علی سینا رحیمی رفتند و ضمن دیدار با خانواده شهید با اهداء شاخ گل از ایشان تجلیل نمودند.

شهید علی سینا رحیمی فرزند عزت الله در دهم اردیبهشت ماه سال 1348در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. پس از فتوای حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر جهاد و دفاع از کشور به فرمان امام خود لبیک گفت و با اصرار زیاد خانواده را راضی کرد که به جبهه های حق علیه باطل بشتابد؛ اما طولی نکشید که در عملیات کربلای 5 در شلمچه بر اثر اصابت ترکش دعوت حق را لبیک گفته و در سن 17 سالگی به خیل عظیم شهیدان پیوست.

 فرمانده حوزه دانش آموزی شهرستان فارسان به خبرنگار ما گفت: عامل اصلی احيای اسلام و بهای اسلام در اين چند دهه، فرهنگ ايثار و فداکاری و شهادت بوده است. فرهنگی که از مکتب عاشورا سرچشمه مي‌گيرد و شهدا انتظار دارند در مقابل دشمن هوشمندانه عمل کنيم و به ترویج فرهنگ شهید و شهادت بپردازیم.

وی افزود: کاربرد این واژه در جامعه ، تلاش برای آشنایی و انس نسل آینده با آن وظیفه ای خطیر است، که امروزه مردم و مسئولان عهده دار آن هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید