به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت الاسلام سید محمد میرعلی اکبری در یادواره شهدای فرهنگی و یادبود شهید فرهنگی احمد اسدیان در دبیرستان دخترانه ۱۹ دی شاهرود در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام راحل بویژه شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای فرهنگی با بیان اینکه شهدا راه عزت و مقاومت را به آموختند افزود: شهدا با مقاومت و ایستادگی و نثار جان خود به ما درس شهامت و رشادت و ایستادگی در مقابل ظلم و استبداد و استکبار و کفر را آموختند.
وی با بیان خاطراتی از شهدای دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی با اشاره به توطئههای دشمنان در جنگ نرم گفت: امروز دشمن میخواهد راه و سیره شهدا فراموش شود چرا که این راه سدی مستحکم در برابر زیاده خواهی آنان است و برای همین در جنگ نرم و فرهنگی در صدد از بین بردن مبانی فکری و فرهنگی جامعه بویژه نسل جوان و نوجوان جامعه هستند.
عضو ستاد سیره شهدا قم با بیان اینکه امروز باید نسل جوان و نوجان ما بر مبنای بیانیه گام دوم انقلاب حرکت نماید و راه خود را به سوی فرداهای روشن پیش برد افزود: انتظار شهدا و ولایت از شما دانش آموزان امروز تحصیل در کنار خودسازی و پرورش روح و جسم است تا بتوانید در مقابل زورگوییها و استکبارگری بایستید و تمدن بزرگ اسلامی را در جهان برای زمینه سازی ظهور محقق نمایید.
در این مراسم که امام جمعه، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش شهرستان، فرمانده سپاه ناحیه و فرمانده نیروی انتظامی و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شاهرود سایر مسئولین و خانواده معظم شهدا حضور داشتند از خانواده شهید فرهنگی احمد اسدیان تجلیل و مادر این شهید به دانش آموزان توصیه کرد در راستای سخنان اسلام و ائمه و ولایت قدم بردارند و حجاب فاطمی خود را حفظ کنند.
در این مراسم از تابلوی نامگذاری کانون بسیج فرهنگیان شاهرود به نام شهید فرهنگی احمد اسدیان رونمایی شد.
لازم به ذکر است این یادواره به یاد و نام بیش از ۳۰ شهید فرهنگی شهرستان شاهرود به همت کانون بسیج فرهنگیان و امور شاهد و ایثارگران مدیریت آموزش و پرورش و واحد بسیج دانش آموزی و مدیر و مربیان دبیرستان دوره دوم ۱۹ دی در گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر برگزار گردید.