به گزارش خبرگزاري بسيج استان چهارمحال و بختياري؛ حجت الاسلام صادق نيكنام باتبريك ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي گفت: انقلاب اسلامي مردم را به صحنه اصلي جامعه برگرداند و باعث شد كه مردم بتوانند با شركت در انتخابات در سرنوشت خود دخيل شوند و بتوانند مسيري را كه از نظر آنها صحيح است براي چهار سال تعيين كنند.
وي ادامه داد: اين انقلاب بزرگ دستاوردهاي زيادي داشته است كه چشم همه جهانيان را به خود خيره كرده است و همين امر موجب شده تا دشمني ها عليه اين انقلاب بسيار عميق شود كه با پايداري و مقاومت مردم تا به امروز همه توطئه هاي شرق و غرب عليه انقلاب اسلامي دچار شكست شده است.
کارشناس مسایل مذهبی افزود: همه ما وظيفه داريم در انتخابات شركت كنيم و بهترين افراد را براي نمايندگي مجلس شورای اسلامی انتخاب نماييم تا مشكلات پيش روي كشور حل گردد و انقلاب اسلامي از خطرات مصون بماند زيرا مجلس مي تواند ريل گذار خوبي براي كشور باشد و با تصويب قوانين خوب و نظارت مستمر بر عملكرد مسئولين كشور را از گردنه حساس كنوني عبور دهد.
وی تاكيد كرد: شاخص هاي نماينده تراز انقلاب اسلامي در بيانات مقام معظم رهبري كاملا مشخص است كه همان مومن بودن، شجاع بودن، انقلاب بودن و كارآمد بودن مي باشد كه مي توان با تحقيق نامزدهايي كه چنين خصلت هايي را دارند انتخاب كرد و يك مجلس قوي شكل داد.