۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:30
کد خبر : 9215238
۱۲:۳۵

۱۳۹۸/۱۱/۱۸

با روحیه ولایت پذیری و ولایت مداری گام دوم انقلاب را پیش می بریم

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کوهدشت گفت:مردم ما پیرو نظام ولایت فقیه هستند و رهبری حول محوریت مردم است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت‌الاسلام کرم ساعد پور در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت ایام الله دهه فجر در مسجد جامع شهرستان کوهدشت برگزار شد، گفت: مردم ما پیرو ولایت فقیه هستند و به فضل خداوند با روحیه ولایت پذیری و ولایت مداری گام دوم انقلاب را پیش خواهیم برد.

وی با اشاره به شخصیت بزرگ سردار سرافراز ایران شهید سپهبد قاسم سلیمانی ،وی را مردی  بزرگ و دین دار خواند  و گفت: دشمن خیال می‌کند که با این ضربه ها از جمله ترور کردن شخصیت‌های علمی و نظامی و همچنین تحریمها  می تواند روحیه مردم را تضعیف  کند در صورتی‌که  سخت در اشتباه است، دشمن با شهید کردن حاج قاسم ولایت پذیری را در مردم تشدید کرد و این چیزی بودکه به طور واضح در تشیع پیکر سردار سلیمانی مشاهده شد همه به میدان آمدند چرا که خود سردار مردی ولایت مدار  بودند و مردم ما نیز راه ایشان را به حول قوه الهی ادامه خواهند داد.پشتوانه ملت ما جوانها هستند و این شور هرگز ازبین نخواهند رفت.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کوهدشت افزود : آنچه برای ما مثل روز روشن است  دشمنان جمهوری اسلامی ایران برای آسیب وارد کردن به پیکره ی نظام و انقلاب  از پای  نخواهند نشست واز هر فرصتی استفاده خواهند اما مردم با تقوا و روحیه انقلابی ما همیشه پشت نظام و رهبری خواهند ماند.این حس همدلی و یکرنگی در طول عمر باعزت انقلاب تا به امروز  وجودداشته است 

وی با بیان اینکه امام در اواخر عمرخود اعلام رضایت مندی خودرا از مردم اعلام کردند و این رضایتمندی تا الان ادامه پیداکرده است، گفت: وفای مردم ایران به نظام و انقلاب به حق در دنیا سرآمد شد و انصافا عیار زن ومرد ایران قابل وصف نیست و خودتاریخ باید قضاوت کند .          

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید