۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۱:۱۱
کد خبر : 9215357
۱۰:۰۷

۱۳۹۸/۱۱/۱۹

دعوت امام جمعه فرمهین از مردم فراهان برای شرکت گسترده و باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن

در روز ۲۲ بهمن با حضور گسترده در این راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا می کنیم و از همه آحاد مردم فراهان دعوت می کنم تا در این راهپیمایی باشکوه شرکت کنند تا بار دیگر مشت محمکی به دهان استکبار بزنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج از فراهان؛ حجت الاسلام فیض کرمیان، امام جمعه فرمهین در خطبه های این هفته نماز جمعه فرمهین با اشاره به ایام الله ۲۲ بهمن گفت: دشمنان در دهه های اخیر بیشترین فشارها را به ملت ما وارد کردند، با حول و قوه الهی و دعای امام عصر(عج) و در سایه هوشیاری و تدابیر داهیانه رهبری و اتحاد ملت ایران ما امسال چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب را گرامی میداریم.

وی افزود: در روز ۲۲ بهمن با حضور گسترده در این راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا می کنیم و از همه آحاد مردم فراهان دعوت می کنم تا در این راهپیمایی باشکوه شرکت کنند تا بار دیگر مشت محمکی به دهان استکبار بزنیم.

فیض کرمیان اظهار کرد: زمانی که دشمنی ها افزون می شود باید مشت ها محکم تر شود، در ۲۲ بهمن بار دیگر با آرمان ها امام راحل و شهدا که در راه عزت و اقتدار جانفشانی کردند، تجدید بیعت می کنیم.

امام جمعه فرمهین بیان کرد: در روز ۲۲ بهمن به همه دنیا نشان می دهیم که ملت ایران با تحریم و تهدید عقب نشینی نمی کند، هر چه تحریم ها بیشتر شود، استقامت و اتحاد هم بیشتر می شود و تا آخرین قطره خونمان از این انقلاب دفاع می کنیم و در روز ۲۲ بهمن، حماسه دیگری خلق خواهد شد.

امام جمعه فرمهین در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به حضور حداکثری در انتخابات گفت: هر فردی که دوستدار این انقلاب و شهدا است و مدافع امنیت این کشور است، باید در انتخابات شرکت کند.

فیض کرمیان اظهار کرد: حضور شما در پای صندوق انتخابات، نشانه رفراندوم نظام اسلامی و تبعیت از رهبری است.

امام جمعه فرمهین اظهار کرد: حدود ۵۷ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند، حضور حداکثری، آمریکا را مایوس می کند.

امام جمعه فرمهین بیان کرد: افرادی با القای ناامیدی در مردم و زیر سوال بردن انتخابات سعی دارند، سبب کاهش مشارکت حداکثری در انتخابات شوند.

وی ادامه داد: هیچ کسی به شرایط اقتصادی امروز رضایت ندارد و معتقدیم تحریم ها ۳۰ درصد در اقتصاد دخیل هستند، کشور ما منابع خوبی دارد، اگر مسئولان خوب به وظایف خود انقلابی و جهادی عمل کنند، مشکلات حل می شود.

فیض کرمیان ادامه داد: به عملکرد مجلس فعلی انتقادات بسیاری است که همین موضوع سبب شده تا مردم انگیزه بیشتری برای شرکت در انتخابات داشته باشند.

امام جمعه فرمهین گفت: انتخاب نماینده مجلس باید با بصیرت و آگاهی باشد، اگر خودمان نتونستیم به فرد اصلح برسیم به گفته افراد آگاه و صادق اعتماد کنیم.

وی بیان کرد: اینگونه نباشد که اگر کسی نتوانست به کاندیدای اصلح برسد، در انتخابات شرکت نکند.

فیض کرمیان افزود: همه باید شرکت کنند و به فرد اصلح رای دهند و یک مجلس نو که نمایندگان آن به تمام معنا عصاره ملت باشند.

امام جمعه فرمهین گفت: مجلس آینده باید مجلسی باشد که قوانین مهمی وضع کند، اقتصاد مقاومتی را عملی کند، دولت را کنترل کند و کابینه دولت را تحت نظارت خود قرار دهد.

وی اظهار کرد:مجلس یازدهم باید استکبارستیز باشد و هراسی از قدرت های غربی نداشته باشد.

فیض کرمیان گفت: نماینده ی باید انتخاب شود که جهادی و انقلابی باشد و تابع ولایت باشد و دین خود را به دنیا نفروشد.

امام جمعه فرمهین گفت: چنین افرادی در بین کاندیدا هست و پیدا می شود و البته تا 22 بهمن ماه و اعلام قطعی تایید شدگان شورای نگهبان باید منتظر بود و ممکن است تجدید نظرهایی در مورد تایید شدگان هم انجام شود.

وی اظهار کرد: قصد تضعیف مجلس کنونی را ندارم اما مردم شاهد عملکرد این مجلس هستند، ما مجلسی انقلابی می خواهیم.

فیض کرمیان گفت: همانگونه که انتظار داریم یک نماینده نباید دین خود را نفروشد، ما هم باید این را مراقبت کنیم و ما هم در انتخابات با وعده های مالی رای خود را نفروشیم.

امام جمعه فرمهین افزود: درخواست می کنیم افرادی که نظارت دارند، در مواردی که کاندیدای انتخاباتی می خواهند با پول به کرسی مجلس برسند، اجازه بالا آمدن به آنها ندهند.

وی گفت: در بین همین کاندیدای حوزه انتخابیه افرادی سالم و انقلابی و از جنس همین مردم رنج دیده با کارنامه بارز و قابل قبول داریم.

فیض کرمیان اظهار کرد: با نگاه به کارنامه اجرایی کاندیدا به فردی متدین، انقلابی، جهادی و شجاع و با تدبیر و سواد عملی فارغ از تعصبات قوم و قبیله ای رای بدهیم.

امام جمعه فرمهین اظهار کرد: سه شهرستان حوزه انتخابیه جان یکدیگر هستند، اگر یک کاندیدای اصلح از یک شهر دیگر حوزه انتخابیه هم نماینده شود، باعث سرافرازی سه شهرستان می شود و اگر برعکس باشد، نماینده ناکارآمد سبب سرشکستگی سه شهرستان است.

وی بیان کرد: کاندیدای که خود می دانند که امکان موفقیت را ندارند، از انتخابات کناره گیری کنند و فرصت را به کاندیدای کارآمد بدهند و این عین #تقوا است.

فیض کرمیان خاطر نشان کرد: کار نماینده قانونگذاری است اما با توجه به قدرت نماینده در استیضاح وزیران و سوال از کابینه دولت ما نماینده ی می خواهیم که با سیاست گذاری های صحیح زمینه توسعه سه شهرستان را فراهم کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید