۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:55
کد خبر : 9215416
۱۱:۱۱

۱۳۹۸/۱۱/۱۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سرایان:

اعزام ۳۹ دانش آموز سرایانی به اردوی راهیان نور

همزمان با ایام الله دهه فجر ۳۹ نفر از دانش آموزان شهرستان سرایان به اردوی راهیان نور جنوب کشور اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی محسن امانتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سرایان درمراسم بدرقه کاروان راهیان نور دانش آموزان این شهرستان، گفت: در قالب این کاروان 39 دانش آموز این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می شوند.

وی با اشاره به ضرورت آشنایی نسل جوان و نوجوان با واقعیات، اتفاقات،عملیات و خاطرات دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: این اعزام به منظور آشنایی دانش آموزان با فرهنگ جهاد و شهادت و تجدید پیمان نسل جوان با شهدا صورت می گیرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سرایان افزود: امسال در مرحله نخست ۳۹ نفر از دانش آموزان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند.
 

امانتی عنوان کرد: این دانش آموزان که همه آنها از آموزشگاه های برادران دوره متوسطه هستند در قالب یک دستگاه اتوبوس و به مدت سه روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد.

 انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید