۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:36
کد خبر : 9215737
۱۴:۴۴

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

گلزار شهدای شهرستان قدس غبار روبی شد

آئین غبار روبی و ادای احترام به مقام شامخ شهدای شهرستان قدس،در ششمین روز از دهه مبارک فجر با حضور اکثر مدیران شهرستان برگزار شد.

به گزارش سپاه خبر  خبرگزاری بسیج از غرب استان تهران،گلزار شهدای شهرستان قدس پیش از ظهر   ششمین روز از دهه مبارک فجر وچهل و‌یکمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی،با حضور مردم و بسیجیان، مدیران نهادها و سازمانها،مسئولان قضایی و فرماندهان نظامی و‌انتظامی غبار روبی و عطر افشانی شد.

  شرکت کنندگان در این مراسم معنوی،با نثار گل و قرائت فاتحه با آرمانهای شهدا و امام شهدا در چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی ،تجدید میثاق کردند.

در حاشیه این مراسم،حجت الاسلام رضا علی متهور ملکی،نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان قدس‌ در گفتگو با«بسیج»اظهار داشت:این شهرستان در جنگ هشت ساله،با تقدیم حدود۴۰۰شهید به انقلاب اسلامی سهم بارزی را در دفاع مقدس ایفا کرد.

حجت الاسلام ملکی،غرور ایران اسلامی،عزت  ،آرامش،امنیت وپیشرفت کشور را مرهون رشادتها و خون جوانان شهید دفاع مقدس برشمرد و خاطر نشان کرد:همه افتخارات عظیم کشور مدیون شهدایی است،که جان بر طبق اخلاص نهادند و با خون خود درخت انقلاب را تنومند ساختند،تا امروز نظام ما در سرتاسر جهان پاسدار ندای مظلومان باشد.

نماینده ولی فقیه در شهرستان قدس،تصریح کرد:وظیفه نسل آینده تدوام راه شهدا است،زیرا راه شهدا بهترین دفاع در برابر مکر دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی است.

 حجت الاسلام ملکی در خاتمه،با تأکید بر حضور پرشور و‌ گسترده مردم در راهپیمایی حماسی۲۲بهمن‌ خاطر نشان کرد: برگزار شدن باشکوه این مراسم علاوه بر ارزشهای سیاسی و اجتماعی برای کشور، نشان از اقتدار ملت همیشه در صحنه ایران است که چهل و یک سال  بدون ترس و‌تهدید پای نظامشان ایستاده اند.

 

انتهای پیام//

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید