۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
22:15
کد خبر : 9215752
۲۳:۱۲

۱۳۹۸/۱۱/۱۹
فرمانده سپاه زرند

یادواره 580 شهید زرند ومراسم ویژه چهلم سردارسلیمانی 21 بهمن ماه برگزار می‌گردد

برگزاری هرچه باشکوه تر یادواره های شهدا راهی برای زنده نگه داشتن آرمان های آنان است وراهی را برویم که مسیر وحرکت شهدای در ان است وانتخاب ما هم ،انتخابی شهدایی باشد تا در قیامت شرمنده شهداء نباشیم .
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان سرهنگ اکبر کردی فرمانده سپاه زرند گفت::همزمان با دهه فجرو سالگرد عملیات غرور آفرین والفجر ۸:سیزدهیمن یادواره ۵۸۰ شهید شهرستان زرند که امسال متبرک به نام و یاد سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی در شب چهلم شهادت این سردار آسمانی مصادف با شب پیروزی انقلاب دوشنبه ۲۱ بهمن ماه وهمزمان با نماز مغرب وعشاء در حسینیه ثارالله سپاه زرند برگزار می‌گردد واز همه مردم ولایت مدار وهمیشه در صحنه شهرستان زرند جهت حضوردر این مراسم دعوت کرد تا در این مراسم معنوی شرکت نمایند.

وی افزود: در این یادواره یکی از راویان مطرح دفاع مقدس کشور به روایت گری فرهنگ ایثار و شهادت می‌پردازد

فرمانده سپاه زرند یادآور شد: شهدا مظهر ایثار، مقاومت و از خودگذشتگی هستند که به تمام مواهب مادی و دنیوی پشت کردند و از جان شیرین خود گذشتند تا یک وجب از خاک کشور به دست دشمنان نیفتد و امروز تکریم مقام شامخ شهدا یک وظیفه و ضرورت غیرقابل انکار است.

وی هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا را گرامی داشت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، حفظ ارزش‌های اسلامی، آشنایی نسل جدید با آرمان‌های شهیدان و خواند و افزود: ما باید خانواده‌های شهدا را تکریم کرده و نسبت به بررسی و رسیدگی به امورات آنان پیگیری مجدانه داشته باشیم و برگزاری هرچه باشکوه‌تر همایش‌ها و یادواره‌های شهدا راهی برای زنده نگه داشتن آرمان‌های آنان است وراهی را برویم که مسیر وحرکت شهدای در ان است وانتخاب ما هم، انتخابی شهدایی باشد تا در قیامت شرمنده شهداء نباشیم.

سرهنگ کردی در پایان افزود: دشمن امروز از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی قصد دارد تا هویت دینی و فرهنگی جوانان را خدشه دار نماید و باید تلاش کرد تا با ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بار دیگرتوطئه دشمن را خنثی نمود.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید