۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
23:51
کد خبر : 9215833
۰۹:۰۱

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

چکاوک به کارش پایان داد

مسئول مرکزآفرینش های فرهنگی هنری بسیج استان و دبیر اولین جشنواره سرودهای حماسی و انقلابی کهگیلویه وبویراحمد در گفت گو باخبرنگارمااظهار داشت: بعد از سه روز رقابت دوستانه در مرحله نهایی، آیین اختتامیه این جشنواره استانی روز جمعه 18 بهمن ماه 98 با حضور مسئولان، هنرمندان و علاقمندان به سرودها،آواها و موسیقی های حماسی وانقلابی در حسینیه ثار الله شهر یاسوج برگزار گردید.
مسئول مرکزآفرینش های فرهنگی هنری بسیج استان چهل ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اسلامی را تبریک گفت و اظهار داشت: مرحله نهایی جشنواره آوای چکاوک با همت و هم افزایی نهادهای فرهنگی و انقلابی استان از تاریخ 16 بهمن ماه در یاسوج شروع به کار کرد و به نوبه خود تشکر و قدر دانی می کنم از همه همکارانم در ستاد برگزاری و همه سرورانم در تمامی نهادها که این جشنواره حاصل کمک و حمایت همه این عزیزان است.
سید احمد توسلی نیا گفت: امسال با نگاهی توسعه محور،روبه جلو، تحولی و حمایتی جشنواره را آغاز کردیم . تحقق این نگاه تحولی در کوتاه مدت ممکن نیست و به همین جهت تلاش ویژه ای را برای تحقق گام دوم انقلاب و برای جشنواره آوای چکاوک آغاز کردیم و گام اول را برداشتیم که ان شاالله شکل کامل این تحول را در دوره آتی جشنواره شاهد باشیم .
وی با بیان اینکه این جشنواره نقطه شروع اعتلای فرهنگی، هنری و اجتماعی آواهای انقلابی در استان خواهدبود خاطر نشان کرد: آمده ایم که سهم کوچکی از آن همه تلاش شهدا و مبارزان انقلابی را قدر شناسی کنیم، آمده ایم تا بگوییم با ایثارها و فداکاری های شما در جای جای میهن عزیزمان است که آواهای انقلابی جان گرفت، رشد کرد ، بالغ شد و امروز این آواها و سرودهای حماسی دستاورد انقلاب است.
دبیر جشنواره آوای چکاوک با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت با استفاده از موسیقی و آواهای حماسی از گذشته در ادبیات ما وجود داشته است، تصریح کرد هنر و بصورت ویژه سرود رساترین بلندگوی انقلاب اسلامی است که باید این فرصت استثنایی همسو با آمان ها و اهداف انقلاب باشدو باید در مراسمات ملی و مذهبی نقش هنر و سرود بصورت گروهی و تک خوان پر رنگ تر شود زیرا هنر ساده ترین و تاثیر گذارترین روش برای انتقال پیام انقلاب است.
توسلی نیا افزود: یکی از اتفاقات ویژه این جشنواره کارگروه آموزشی است که قبل از آغاز مرحله نهایی تشکیل شد و ما در این جشنواره تلاش کردیم تا بخشی از این نگاه آموزشی را صورت دهیم.
این مسئول ادامه داد: امسال برای اولین بار هشت گروه بصورت جداگانه در میدان اصلی و مرکزی شهر یاسوج آثار خود را بصورت میدانی و پاتوقی اجرا نمودند و در تکمیل این حرکت دو اجرای 120 نفره در میدان هفت تیر و پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته در مصلی شهر یاسوج داشتند که از جمله ویژه برنامه های این رخداد بزرگ فرهنگی، هنری و اجتماعی استان بود.
ایشان با بیان اینکه بیش از 45 گروه سرود در استان شناسنامه دار شدند که از این تعداد بیش از 35 گروه آثار خود را به دبیر خانه دائمی جشنواره آوای چکاوک ارسال نمودند گفت: بخش خواهران به صورت غیر حضوری داوری و اعلام نتایج شد و در بخش برادران 8 گروه (120 نفر) به مرحله نهایی و حضوری راه پیدا نمودند که در مجموع در بخش گروهی از 8 گروه و در بخش فردی شعر، آهنگساز، تک خوان و مربی برتر بصورت جداگانه در هر دو بخش خواهر و برادر معرفی شدند که مورد حمایت ویژه خانه سرود قرار خواهند گرفت و به جشنواره کشوری اعزام خواهند شد.
توسلی نیا افزود: این جشنواره با هدف شناسایی گروه های فعال، انقلابی وخلاق برگزار شد.
بعد از سخنرانی معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه وبویراحمد آیین اختتامیه اولین جشنواره استانی سرودهای حماسی و انقلابی آوای چکاوک با حضور مسئولین استانی و شهرستانی آغاز شد و در پایان از گروه های برتر و برگزیده شرکت کننده در جشنواره آوای چکاوک با اهدا لوح و تندیس جشنواره تقدیر بعمل آمد.
**اعلام اسامی برندگان اولین جشنواره سرودهای حماسی و انقلابی آوای چکاوک استان کهگیلویه وبویراحمد**
**بخش گروهی برادران**
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه برتر بخش اصلی اهدا شد به گروه سرود یاوران ولایت شهرستان دنا
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه برگزیده بخش اصلی اهدا شد به گروه سرود فرزندان ولایت شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه برتر بخش ویژه اهدا شد به گروه سرود بچه های بهشت از شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه شایسته تقدیر مشترکاً اهدا شد به:
- گروه سرود رهروان ولایت از شهرستان کهگیلویه
- گروه سرود دبیرستان آزادگان از شهرستان گچساران
- گروه سرود غدیر از شهرستان چرام
**بخش فردی برادران**
• لوح تقدیر و جایزه نقدی مربی برتر اهدا شد به علی حیاتی مقدم از گروه سرود یاوران ولایت شهرستان دنا
• لوح تقدیر مربی شایسته تقدیر اهدا شد به علیرضا مردانی از گروه سرود فرزندان ولایت شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر و جایزه نقدی تک خوان برتر اهداشد به حسین معصومی از گروه سرود رهروان ولایت شهرستان کهگیلویه
• لوح تقدیر تک خوان شایسته تقدیر اهدا شد به محمد ارجمند از گروه سرود فرزندان ولایت شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر و جایزه نقدی شعر برتر اهدا شد به اثر سربلند تاریخ گروه سرود بچه های بهشت شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر و جایزه نقدی آهنگساز برتر اهدا شد اثر سردار دلها گروه سرود بچه های بهشت شهرستان بویراحمد

**بخش گروهی خواهران **
• بنا بر رای هیئت محترم داوران در بخش زیر 15 سال خواهران هیچکدام از آثار شایسته کسب مقام برتر نبودند.
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه برتر بخش بالای 15 سال اهدا شد به گروه سرود دبیرستان کوثر از شهرستان گچساران
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه شایسته تقدیر بخش زیر 15 سال اهدا شد به گروه سرود حضرت زینب(س) از شهرستان چرام
• لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی گروه شایسته تقدیر بخش بالای 15 سال اهدا شد به اثر رونق تولید گروه سرود دختران ایل هنرستان وحدت از شهرستان بویراحمد

**بخش فردی خواهران:**
• بنا بر رای هیئت محترم داوران در بخش مربی برترخواهران هیچکدام شایسته کسب مقام برتر نبودند.
• لوح تقدیر مربی شایسته تقدیر اهدا شد به گروه سرود کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره 2 یاسوج
• لوح تقدیر و جایزه نقدی شعر برتر مشترکاً اهدا شد به:
- اثر رونق تولید گروه سرود دختران ایل شهرستان بویراحمد
- گروه سرود کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره 2 یاسوج
• لوح تقدیر و جایزه نقدی آهنگساز برتر اهدا شد به اثر رونق تولید گروه سرود دختران ایل شهرستان بویراحمد
• لوح تقدیر آهنگساز شایسته تقدیر اهدا شد به گروه سرود عاشقان ولایت دبستان هجرت یاسوج

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید