۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:39
کد خبر : 9216199
۲۲:۱۲

۱۳۹۸/۱۱/۲۲

برگزاری نشست قرائت وتبیین بیانیه گام دوم انقلاب

نشست قرائت وتبیین بیانیه گام دوم انقلاب به مناسبت دهه مبارک فجر توسط حوزه حضرت صدیقه کبری (س) وبا سخنرانی سرکار خانم قادری فرمانده حوزه خواهرسپاه ناحیه پاوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از پاوه:نشست قرائت وتبیین بیانیه گام دوم انقلاب به مناسبت دهه مبارک فجر توسط حوزه حضرت صدیقه کبری (س) وبا سخنرانی سرکار خانم پرشنگ قادری فرمانده حوزه حضرت صدیقه کبری (س) برگزار شد
وی: در این نشست در ابتدا بیانیه گام که به صورت بروشور‌هایی توسط فرهنگی حوزه تهیه گردیده است قرائت ودر میان بسیجیان توزیع گردید در ادامه نیز خانم قادری خاطرنشان کرد که گام دوم انقلاب بیانیه‌ای است که از سوی مقام معظم انقلاب اسلامی در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صادر شده است و در آن برای استمرار راه انقلاب اسلامی به تبیین دستاورد‌های چهل سال گذشته می‌پردازد.
ایشان در این بیانیه با هدف «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» توصیه‌هایی ارائه می‌دهند. در این بیانیه رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت ایران، به ویژه جوانان را مورد خطاب قرار می‌دهند و به توضیح و روشن کردن مساله برداشتن «گام دوم» به سوی آرمان‌های انقلاب اسلامی در هفت فصل می‌پردازند.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید