۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
21:36
کد خبر : 9216225
۲۳:۱۳

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

افتتاح پایگاه بسیج در شهرشرافت شوشتر

پایگاه مقاومت بسیج کارمندی شهیدحاج قاسم سلیمانی در شهرداری شرافت به مناسبت دهه فجر با حضورمسولین اداری شهرستان ،فرمانده حوزه بسیج کارمندی سپاه شوشتر وجانشین محترم ناحیه مقاومت بسیج شوشتر وپرسنل شهرداری شرافت در محل این شهرداری برگزارشد.

درابتدایی این مراسم سروان پاسدارعباس امیدیفر جانشین محترم سپاه شوشتر درگفتگو باخبرنگاربسیج نیوزضمن تبریک ایام الله دهه فجربه همه ملت شریف وعزیز ایران در سخنانی به اهداف این برنامه اشاره وافزودند:که امروزه بسیج که یکی از ثمرات خون شهدای عزیز ما می باشد که جوانان ونوجوانان ما از همان شهدای عزیز الگو برداری می نمایند .
ایشان ادامه ادامه دادند :شجره طیبیه بسیج امروزه در تمام جهان به عنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی می باشد که ما باید قدردان این نعمت باشیم وبسیج نشان داده که در هر برهه ای از این کشور توانسته نقش خودرا به خوبی ایفا نماید.
جانشین محترم سپاه شوشتر در پایان از زحمات همه شرکت کنندگان در این مراسم تقدیر وتشکر کردند.همچنین در این مراسم برادر پارسازاده به عنوان فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارمندی شهید سلیمانی انتخاب شد.

همچنین به مناسبت دهه فجر پخش وتوزیع موادغذایی در مناطق محروم شهرستان شوشتر اجرا شده است.
سرهنگ پاسدارحسین نیسی زاده فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج شوشتر در گفتگو با خبرنگاربسیج نیوز در شوشتر ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به اهداف این برنامه اشاره وافزودند:امروزه رسالت بسیج وسپاه در کنار حفظ ونگهداری از آرمانهای انقلاب اسلامی وکمک به آحاد مردم وامدادرسانی به ملت شریف وعزی ایران در برهه های مختلف ،وظیفه کمک به محرومان ومستضعفان را هم برعهده دارد وما این رسالت را به کمک خیرین و بسیجیان به نحو احسنت انجام دادیم.
فرمانده سپاه شوشتر ادامه دادند:در مرحله اول پخش موادغذایی در نظر داریم بیش از ۳۰۰ بسته موادغدایی را در مناطق مورد هدف که بیشترین آمار محرومان را دارد توزیع شود.ایشان خاطرنشان کردند:مرحله بعدی این برنامه انشالله در ماه آینده وقراراست در ایام شب عید برگزارگردد.
فرمانده سپاه شوشتر در پایان از زحمات همه بسیجیان حوزه های مقاومت وکلیه بسیجیان ودست اندرکاران این برنامه کمال تقدیر وتشکرکردند،

 

همچنین  به مناسبت دهه فجر وایام الله دهه مبارک فجر آئین عطرافشانی وغبارروبی مزارشهدای گمنام شهر شرافت شوشتر با حضور مسولین ،بسیجیان وآحادمردم ولایتمدار این شهر برگزار شد.
درابتدایی این مراسم حجت السلام مرعشی امام جماعت محترم شهر شرافت ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به همه ملت شریف وعزیز ایران ،درسخنانی به نقش وجایگاه شهدا در دوران پیروزی انقلاب اشاره وافزودند :که مردم شریف ایران در سال ۱۳۵۷ که ظلم وستم رژیم استکباررا قبول نداشتند وبا رهبری پیر جماران توانسته اند که با قیام های مختلف شر رژیم پهلوی را تا همیشه از روی زمین برچیند وکشورهای استکبار بخصوص امریکا هم از شاه حمایت همه جانبه داشته ،ولی مردم عزیز مااین رژیم را نابود ودر این راه شهدای زیادی را تقدیم انقلاب وایران کردند وهمه ما باید قدردان ایثار وشهامت آن شهدای گرامی وگرانقدر باشیم .امروزه هم همه جوانان در حمایت از حرمین شرفین از جان ومال وهمه لذایذ زندگی گذشته اند ودر این راه جان خودرا که عزیزترین سرمایه می باشد تقدیم کردند .
ایشان در پایان از حضور وتشریف فرمایی همه عزیزان در این مراسم کمال تقدیر وتشکر کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید