۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:02
کد خبر : 9216360
۱۰:۰۲

۱۳۹۸/۱۱/۲۱
به همت پایگاه بسیج امام خامنه‌ای (مدظله العالی ) برگزار شد

کارگاه آموزشی احیا قلبی-ریوی و کمک‌های اولیه

 علیرضا کریمی گفت: جهت غنی‌سازی آموخته‌ها و اطلاعات کارکنان و به خصوص بسیجیان منطقه کارگاه آموزشی احیا قلبی-ریوی کمک‌های اولیه در مرکز منطقه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان ،  علیرضا کریمی، فرمانده پایگاه بسیج امام خامنه‌ای با اشاره به اینکه غنی‌سازی آموخته‌ها و اطلاعات کارکنان و به خصوص بسیجیان منطقه از اهداف مورد نظر این پایگاه است، گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، با حضور موحدی از کارشناسان سازمان جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان، کارگاه آموزشی احیا قلبی-ریوی کمک‌های اولیه در مرکز منطقه با استقبال همکاران مواجه شد.

وی ادامه داد: در این کارگاه، مدرس دوره ضمن بیان علائم حیاتی فرد مصدوم، شیوه مواجه، میزان ضربان قلب و تعداد تنفس بر اساس رده‌های سنی مختلف و حفظ آرامش و نحوه احیای قلبی-ریوی را برای گروه‌های مختلف سنی به صورت عملی تشریح کرد و در پایان همکاران سؤالات خود را از مدرس کارگاه مطرح کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید