
به گزارش خبرنگار بسیج از زهک، سرهنگ پاسدار جواد رضایی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه زهک، در حاشیه این اعزام گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه امروزی مهمترین رسالت مسئولان است .
وی افزود: برگزاری اردوهای معنوی راهیان نور یک سرمایه گذاری بزرگ برای آینده سازان انقلاب اسلامی است تا بیش از هر زمان دیگری ایثارگریها، رشادتها و جانفشانی شهدا را درک و لمس کنند.
سرهنگ رضایی بیان کرد: به همین منظور تعداد ۴۵ نفر از دانش آموزان پسر مقطع متوسطه با هدف تجدید میثاق با آرمانهای شهدا، الگو پذیری از مردان حماسه آفرین تاریخ به مدت 5 روز به استعداد یک دستگاه اتوبوس به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.
گفتنی است دانش آموزان در این سفر از مناطق جنگی شلمچه، اروند کنار، چزابه، هویزه، فکه، مسجد خرمشهر، بازدید خواهند کرد.