
به گزارش خبرگزاری بسیج از دیر، سرهنگ پاسدار ایرج سلیمانی در گفتگو با خبرگزاری بسیج از دیر گفت: امروزه استواری ایران زمین به گونه ای شده که چشم همه جهانیان از این اقتدار و پایداری مات و مبهوت مانده چرا که هیچ قدرتی به خود تا کنون اجازه نداده که نگاهی چپ به کشورمان داشته باشد.
سلیمانی از برگزاری این رزمایش در روزهای آتی خبر داد و افزود: رزمایش الی بیت المقدس با حضور گردان های الی بیت المقدس شهرستان دیر برگزار خواهد شد و قدرت حداکثری بسیجیان را به نمایش خواهند گذاشت.
وی با تاکید بر اهمیت هرچه بیشتر به تفکر و فرهنگ بسیجی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی بر مبنای ارزش های اسلامی پایه گذاری شده و اکنون در پیچ تاریخی عظیمی قرار گرفته ایم و اگر با بصیرت حرکت کنیم هیچ قدرتی توان مقابله با نظام جمهوری اسلامی نخواهد داشت.
فرمانده سپاه سیدالشهدا گفت: مهمترین اهداف ما از برگزاری این رزمایش در مرحله اول تجدید میثاق بسیجیان و رزمندگان و پاسداران با آرمانهای امام راحل و ارزشهای دفاع مقدس و پیروی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب جهت دفاع همه جانبه از مرز و بوم است.
وی با بیان اینکه هدف دوم افزایش و حفظ توان و آمادگی رزم در بسیجیان است، افزود: این رزمایش به منظور ایجاد بازدارندگی در برابر هرگونه تهدید و تهاجم دشمن انجام می شود.
انتهای پیام/