۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:41
کد خبر : 9217360
۰۹:۵۲

۱۳۹۸/۱۱/۲۳
مسئول تربیت بدنی و ورزش بسیج سپاه کربلا:

امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند تا وقتی بسیج در صحنه است

مسئول تربیت بدنی و ورزش بسیج سپاه کربلا گفت که امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند تا وقتی بسیج در صحنه است.

امریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند تا وقتی بسیج در صحنه است

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران،سرهنگ کاظم غفارپور مسئول مرکز تربیت بدنی و ورزش بسیج سپاه کربلا در دومین مرحله رزمایش اقتدار رزم آوران علوی به میزبانی شهرستان نکا با اشاره به اینکه این برنامه به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و پاسداشت سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، گفت:ما آمدیم  با آرمان های امام راحل، مقام معظم رهبری،آرمان های حاج قاسم و همرزمانش و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق ببندیم و بگوییم در هر سنگری که هستیم به هیچ وجه پشت ولایت را خالی نمی کنیم.

غفار پور با بیان اینکه شاید دشمن فکر کند با ترور سردار سلیمانی خلایی ایجاد کرد اما بسیجیان رویش های جدید از تبار حاج قاسم هستند، افزود:‌ ترامپ خبیث از زمانی که رییس جمهور آمریکا شد به شکل های مختلفی ایران را تحت فشار قرار داد و ما امروز در اینجا به ترامپ قمار باز می خواهیم بگوییم؛ ما بسیجیان گردان های رزم سپاه کربلا مازندران با قدرت به شما و همه دشمنان داخلی و خارجی اعلام می کنیم شما و امثال شما هیچ غلطی نخواهید کرد.

به گزارش بسیج ، همایش اقتدار رزم آوران علوی در مازندران با مشارکت حدود ۱۳۰۰ نفر از برگزیدگان و نخبگان رزمی کار بسیجی از سرتاسر استان برگزار شد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید