۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
08:30
کد خبر : 9217973
۱۵:۱۶

۱۳۹۸/۱۱/۲۵

رزمایش گردان‌های بیت المقدس و کوثر دشتستان برگزار شد

رزمایش بزرگ رزمی فرهنگی الی بیت المقدس با حضور گردان‌های بیت المقدس و کوثر شهرستان دشتستان در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، فرمانده سپاه جواد الائمه (ع) شهرستان دشتستان، هدف از برگزاری این رزمایش را، علاوه بر ارتقای آمادگی برای مقابله با ناآرامی‌ها و دفاع از کوی و برزن، افزایش توان رزمی برای مقابله با اغتشاشات و تقویت روحیه معنوی بسیجیان دانست.
غلامپور گفت: اخلاص، فداکاری و عشق به اسلام از مشخصات بارز بسیجیان است و این نهاد فرزند خلف انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در همه صحنه‌ها حضوری پررنگ داشته و دارد.
فرمانده سپاه ناحیه دشتستان با اشاره به اینکه در این رزمایش ده گردان از بسیجیان شهرستان دشتستان، آمادگی و اقتدار خود را به نمایش گذاشتند گفت: رزمایش رزمی فرهنگی امام هادی (ع) با حضور گردان‌های بیت المقدس و کوثر به مدت دو روز (۲۴ و ۲۵ بهمن ماه) در اردوگاه قدس (آیت الله بهاالدینی) شهر برازجان برگزار شد.
سرهنگ پاسدار نعمت الله غلامپور تصریح کرد: مردم انتظارات زیادی را از بسیج دارند چراکه بسیج شجره طیبه‌ای است که نقش‌های مهم و کلیدی در جامعه را بر دوش دارد و امیدواریم با کمک دیگر نهاد‌ها بتوانیم در پویایی، تحرک و اقتدار ایران اسلامی همچون گذشته نقش آفرینی داشته باشیم.
رزمایش گردان‌های بیت المقدس و کوثر دشتستان برگزار شد
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف برگزاری رزمایش الی بیت المقدس، به نمایش گذاشتن قدرت و توان دفاعی، آمادگی توان رزم و تاکتیکی بسیجیان در مقابل دشمنان است.
سرهنگ نعمت الله غلامپور بیان کرد: یکی از اولویت‌های مهم و اساسی بسیج آمادگی همیشگی و لحظه‌ای بسیجیان برای اجرای عملیات مختلف فرهنگی، آموزشی، عقیدتی، سیاسی، علمی و نظامی است.
انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید