حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالحمید حسینی امام جمعه هندیجان در حاشیه مراسم شب پنج شنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار کرد: سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی از شجاع ترین و با ایمان ترین و ولای ترین افراد بود که با تمام وجود در خدمت ولایت ورهبری و انقلاب و مردم بود.
وی افزود: دشمنان اسلام هیچگاه نمی توانند بر نیروی ایمان مردم پیروز شوند و ما هر چه داریم از رشادت های آدم هایی مانند شهید حاج قاسم سلیمانی است و همه ماها بایستی قدر شناس همچین بزرگان باشیم.
وی بابیان اجرای برنامه های خوب در مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر همرزمان شهیدش گفت: مراسم خوبی در مصلی اهواز با حضور نماینده ولی فقیه در استان و فرمانده هان نظامی و سردار پاسدار شاهوار پور فرمانده سپاه حضرت ولی عصر (عج)استان و فرمانده بزرگوار قرارگاه جنوب و حضرت آیت الله جزایری و حضرت آیت الله کعبی، شفیعی و حیدری ودیگر بزرگان دینی، آحاد مردم، بسیجیان و بزرگان و شیوخ خوزستان و کشور عراق با بهترین شکل ممکن برگزار شد.
درادامه گزارش خبری ، مراسم بزرگداشت چهلم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر همرزمان شهیدش در شب پنج شنبه در مصلی اهواز همراه با سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری حضرت آیت الله حیدری و اجرای گروه سرود ودیگر برنامه های متنوع با شکوه خاصی برگزار شد .
و دراین مراسم فرمانده هان سپاه حضرت ولی عصر(عج) استان و قرارگاه جنوب و نماینده ولی فقیه در استان ومعاونت هماهنگ کننده سپاه حضرت ولی عصر(عج)استان سرهنگ پاسدار حاجتی و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان به گرمی از مردم ، بسیجیان ،رزمندگان ،مسئولان ، مراجع و روحانیون استان و بزرگان عشایر وخوزستان و بزرگان و شیوخ کشور عراق استقبال و خوشآمدگو بودند.