به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از ایسکانیوز، محمد فخرا درباره نحوه تعامل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشکلهای دانشجویی اظهار کرد: وزارت علوم نهادی وابسته به جمهوری اسلامی است اما در حدود 5 سال گذشته تعامل درستی با فعالان دانشجویی نداشته است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با بیان اینکه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بسیج دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دانشجویی – انقلابی رو به روی هم ایستادهاند، گفت: وزارت علوم برخی از مسئولان دانشگاه تهران تمایلی به فعالیت بسیج در دانشگاه ندارند و تمام تلاش خود را می کنند که در برگزاری برنامهها بسیج سنگ اندازی کنند.
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران در تحریم به سر میبرد
وی اضافه کرد: متاسفانه در چند سال اخیر بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران توسط ریاست این دانشکده تحریم است و چند باری مسئولان دانشکده اقدام به تعطیلی و گرفتن دفتر در اختیار بسیج کردند که با مقاومت دانشجویان بسیجی انجام نشد.
فخرا با بیان اینکه مهدیون مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی بعد از گذشت دو سال اجازه فارغ التحصیلی ندارد زیرا در کمیته انضباطی پرونده دارد، گفت: سیدعلی مهدیون در زمان مسئولیت خودش مقابل ریاست دانشکده ایستاد و از حق بسیج برای داشتن دفتر و مکان دفاع کرد.
این دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی در دانشگاهها رخ داد اما بسیج دانشجویی که پرچم دار فعالیت دانشجویی در دانشگاههاست از سوی مسئولان دانشگاه تهران در بایکوت و حاشیه قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه سلسله اقدامات مسئولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نشان از سیاستهایی برای محدود کردن تشکلهای دانشجویی دانشکده دارد، گفت: محدود کردن تشکلها در دانشگاه باعث کاهش فعالیتهای فرهنگی ــ سیاسی دانشجویان در فضای دانشگاه و در نهایت باعث ایجاد فضای رخوت و خمودگی در دانشگاهها میشود.
به گفته فخرا، شهید بهشتی دانشجو را مؤذن جامعه میدانست اما دانشجو زمانی میتواند برای جامعه آگاهیبخشی به ارمغان آورد که مسئولان دانشگاه در این مسیر فضا را برای فعالیت آنها هموار کنند.
جذب استادان غیر انقلابی به عنوان هئیت علمی در دانشگاه تهران
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با انتقاد از جذب افرادی زوایهدار با ارزشها و آرمانهای انقلاب در قالب هئیت علمی در این دانشکده بیان کرد: در چند سال اخیر مسئولان دانشکده اقدام به جذب استادانی کردند که بارها در تماسهای تلفنی با شبکههای ماهوارهای نظیر بیبیسی و من و تو بر علیه نظام صحبت کردند یا در مقالات علمی خود اصل ولایت فقیه را زیر سوال بردند.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها عنوان کرد: بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بعد از اطلاع از جذب استادان زاویه دار با انقلاب به نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران مراجعه کردند و خواستار رسیدگی به وضع موجود شد اما متاسفانه پاسخ مناسبی را دریافت نکردند.
فخرا ادامه داد: بسیج دانشجویی دانشکده حقوق دانشگاه تهران با اسناد و مدارک جمع آوری شده از اعضای هیئت علمی متخلف نامهای را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال کرد که آن نیز نتیجه لازم و مطلوبی در پی نداشت.
این دانشجوی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: امید است مسئولان وزارت علوم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و سایر مسئولان هر چه سریعتر به وضع بسیج دانشجویی دانشکده حقوق رسیدگی کنند.