معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا اعلام کرد:

۱۶ مرکز درمانی سپاه مازندران در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس / امید، رعایت بهداشت فردی و معنویت راه عبور از بحران کرونا

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا اعلام کرد:۱۶ بیمارستان و درمانگاه سپاه در سراسر مازندران با همه ظرفیت برای کمک به مردم به میدان آمده است.
کد خبر: ۹۲۲۱۹۶۳
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰

16 مرکز درمانی سپاه مازندران در خط مقدم مقابله با ویروس منحوس / امید،رعایت بهداشت فردی و معنویت راه عبور از بحران کرونا

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، دکتر مجتبی بلباسی معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا امروز در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه کادر درمانی بهداشت و درمان سپاه کربلا در خط مقدم خدمت به مردم قرار دارد، گفت:‌۱۶ بیمارستان و درمانگاه سپاه در سراسر مازندران با همه ظرفیت برای کمک به مردم به میدان آمده است و امروز نقش پزشکان، پرستاران و کادر درمانی در جهاد مقدس دفاع از مردم در مقابل این ویروس منحوس به خوبی دیده می‌شود.

دکتر بلباسی با اشاره به اینکه روز‌ها و هفته‌های جدی را در مقابله با ویروس منحوس کرونا در پیش داریم، افزود:معاونت بهداشت و درمان سپاه کربلا به عنوان عضو قرارگاه پدافند زیستی شفا در استان و استانداری اقدامات فعالی داشته است و توانسته موارد مورد نیاز سپاه راحمایت کند.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا با تاکید براینکه سپاه پشتیبان دولت در خط حمایت است، ادامه داد:‌سپاه درخط مقدم مبارزه با این بحران قرار دارد و امیدواریم با کمترین ضایعات و خدمات با کیفیت به مردم از این مرحله بحران عبور کنیم.

دکتر بلباسی با یادآوری اقدامات پیشگیرانه در مقابله با کرونا ویروس گفت:‌در حوزه پادگان‌ها و مراکز نظامی وابسته به نیرو‌های مسلح اقدامات و تدابیری خوبی درنظر گرفته شد. کلیه مراسمات و برنامه همه حذف و فرصت مرخصی برای سربازان و کادری‌های رسمی در نظر گرفته شد تا ان شاء الله کمترین آسیب در جامعه نیرو‌های مسلح اتفاق بیفتد.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از جامعه پزشکی و پرستاران بویژه کادر درمانی سپاه بعنوان مدافعان سلامت مردم در مقابله با این ویروس منحوس، افزود: پیش بینی می‌شود آلودگی‌های بیشتری این ویروس برای جامعه ما ایجاد کند لذا مازندران هم مانند ۱۵ استان دیگر به طور جدی درگیر این بحران است.

دکتر بلباسی در ادامه با اشاره به توصیه‌های بهداشتی به مردم اضافه کرد: با توجه به اینکه این ویروس قدرت انتشار بالایی دارد لازم است مردم دقت کنند و تلاش شود خانوادها، بچه ها، افراد مسن و آسیب پذیر که بیمار‌های زمینه‌ای دارند، کسانی که داروی خاص مصرف می‌کنند و دیابتی ها، کارمندان و کارگران در خانه بمانند تا درمعرض انتشار این ویروس قرار نگیرند و از رفت و امد و حضور در اجتماعات و مراسمات پرهیز کنند و در صورت هر گونه رفت و آمد حتما دست‌ها را مرتب شسته و جا‌هایی که آلودگی بالا است از محلول‌های ضدعفونی کننده استفاده کنند.

 به گفته دکتر بلباسی اگر کسی علامت خاصی مثل تب و یا گلو درد یا مشکلات محدود که میتوان با مراقب‌های اولیه مثل استفاده ازدارو‌های تب بر استفاده از مایعات و غذا‌های گرم (سوپ)، پرهیز از غذا‌های سرد (ماست و ترشی) و نیز استفاده از دم نوش‌های گیاهی (آویشن، پونه و زنجفیل) سلامتی خود را بدست آورد، و از مراجعه به مراکز درمانی خودداری کرده و با ماندن در خانه به استراحت بپردازد تا بواسطه برخی بیماران کرونایی در مراکز درمانی، دچار ابتلا به این ویروس نشود.

معاون بهداشت و درمان سپاه کربلا در سخنان پایانی خود با اشاره به اقدامات خوب صداوسیما در اوقات فراغت دانش آموزان و مردم، اضافه کرد:‌آموزش‌های مجازی برای دانش آموزان، آموزش‌های پزشکی و بهداشتی، برنامه‌های جالب، متنوع ومعنوی که در ایام رجبیه هم هستیم، همه این اقدامات نشان دهنده آن است که درکنار هم و با امید دادن به هم میتوانیم از این بحران عبور کنیم.

دکتر بلباسی با یادآوری این نکته که خانواده‌ها از اخبار و فضای مجازی ناامید کننده وهشدار‌های نابجا که باعث نگرانی میشود، دوری کنند، خاطرنشان کرد:‌ان شاءالله بعد از دوره بحران با بازآفرینی همه ظرفیت‌ها نشاط و شادابی را در جامعه شاهد باشیم که الان هم که در آستانه اعیاد و جشن‌ها شاهد معنویت در بین خانواده‌ها هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار