۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:43
کد خبر : 9222104
۱۶:۵۷

۱۳۹۸/۱۲/۱۲
وزیر بهداشت در حاشیه دیدار فرمانده ناجا:

قبل از ورود کرونا، آرایش جنگی برای مقابله با آن را طراحی کردیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: در موضوع کنترل و کاهش ترددهای بین شهری نیز از طریق پلیس راهور ناجا، مقرر شده محدودیت های سنگین تری اعمال شود .  

 

 

به گزارش  خبرگزاری بسیج به نقل از وبدا، دکتر سعید نمکی، در حاشیه دیدار فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: در اولین روزهایی که ویروس کرونا در کشور چین شایع شد، در ایران، آرایش جنگی برای مقابله با این ویروس را طراحی کردیم.

 

وی گفت: با شروع شیوع کووید 19 در کشور، از همان دقایق اول، عزیزان ما در ناجا در کنار ما بودند و در برقراری امنیت بیمارستان ‌ها و مراکزی که قرنطینه اعلام شد، کمک های زیادی کردند.

 

وزیر بهداشت عنوان کرد: در زمینه مبارزه با افراد سودجو که با نشر اخبار کذب در فضای مجازی، قصد ایجاد فضای مسموم و تشویش اذهان عمومی در بعضی سایت ها و کانال ها را داشتند و همسو با رسانه های معاند بیرونی هدایت می شد، عزیزان ما در پلیس فتا  و ناجا در کاهش این مسمومیت در اذهان و افکار عمومی، تلاش های بسیاری کردند.

 

دکتر نمکی ادامه داد: نیروی انتظامی همچنین، با بسیج کردن نیروها در کلانشهرها و ضدعفونی کردن معابر، در القای آرامش روانی در جامعه کمک شایانی می کنند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در موضوع کنترل و کاهش ترددهای بین شهری نیز از طریق پلیس راهور ناجا، مقرر شده محدودیت های سنگین تری اعمال شود تا از ورود و خروج غیرضروری مردم به شهرهایی که میزان آلودگی در آنها زیاد است، جلوگیری شود.

 

دکتر نمکی با تاکید بر این موضوع که ناجا در برخورد با سودجویان و احتکار کنندگان کالا‌های مورد نیاز مردم کمک بسیار موثری داشته است، گفت: با کمک نیرو‌های مسلح به خصوص نیروی انتظامی این ویروس را شکست خواهیم داد، من در این مدت هیچ وقت احساس تنهایی نکردم چرا که این عزیزان حضور داشتند./207

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید