۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
06:55
کد خبر : 9222762
۰۹:۵۷

۱۳۹۸/۱۲/۱۵
ئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه:

تفکر بسیجی،پزشکان و پرستاران ما را فدایی ملت کرد

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه در مراسمی در جمع کارکنان سپاه با اشاره به تلاش های شبانه روزی پزشکان و پرستاران برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: تفکر بسیجی، پزشکان و پرستاران ما را فدایی ملت کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجانشرقی، حجت الاسلام حسن امیرنژاد با بیان اینکه اکنون کشور درگیر مشکلات ناشی از کروناست و برای برون رفت از این مشکل و امتحان الهی، همه باید متحد و یکدل وارد میدان شویم، اظهار داشت: زمان، زمان جهاد، حرکت، کوشش، تلاش، همدلی، هماهنگی و وحدت است و بیانات رهبری نیز موید همین مطلب است.

   وی مقابله با ویروس کرونا را نوعی جنگ تلقی کرد و پزشکان و پرستاران را رزمندگان خط مقدم این جنگ دانست و افزود: اینهایی که صحنه را خالی نکرده و برای نجات جان حتی یک انسان در تلاشند، عُلقه جهادی و تفکر بسیجی داشته و در مسیر رضای الهی حرکت می کنند.

   حجت الاسلام امیرنژاد با اشاره به خدمات چشمگیر بسیج در صحنه مقابله با این بیماری، اظهار داشت: بسیج، سپاه و دیگر نیروهای مسلح همچون دیگر صحنه های مورد نیاز انقلاب و مردم، در صحنه حاضرند و قدرت و حرکت جهادی و خالصانه آن ها مورد تحسین و افتخار است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید