شادی یکی از ملاک ها و شاخصه های شیعیان است
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ شادی در دین مبین اسلام جایگاه مهمی دارد و براساس روایات معصومین علیهم السلام، یکی از ملاک ها و شاخصه های شیعیان برشمرده می شود.
خداوند متعال محبت اهل بیت را در قلب شیعیان قرار داده است و در آیه شریفه 23 سوره مبارکه شوری، به پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند: " قل لا أَسْئَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبى" ؛ یعنی بگو: از شما [در برابر ابلاغ رسالتم]هیچ پاداشى جز مودّت نزدیکان [یعنى اهل بیتم]را نمىخواهم؛ بنابراین کسی که محبت اهل بیت را در دل نداشته باشد شیعه محسوب نمیشود و اثر محبت این است که حزن اهل بیت باعث حزن و شادی آنا باعث شادی گردد.
امام صادق(علیه السلام) می فرمایند: شِیعَتُنا خُلِقُوا مِنْ فاضِلِ طِینِتِنا وَ عُجِنُوا بِماءِ وَلایَتِنا یَحْزَنُونَ لِحُزْنِنا و یَفْرَحُونَ لِفَرَحِنا. [شجره طوبی، ج 1ص4]؛ یعنی: شیعیان ما از بقیه خمیرمایه اولیه آفریش ما آفریده شده اند ولایت ما در سرشت آنان عجین گشته است و آنان با خوشی ما خوشحال و با ناراحتی ما ناراحتند.
اکنون که به سالروز ولادت باسعادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام وبزرگداشت مقام پدر و روزمرد رسیده ایم؛ با توجه به شرایط جامعه و مسئله شیوع بیماری کرونا، باید بدانیم که شادی دراین مناسبت هیچ منافاتی با رعایت مسایل بهداشتی ندارد و می توانیم با حداقل یک تماس تلفنی، تصویری و یا ارسال پیامک احترام پدران را به جای آوریم و این روزبزرگ را به آنها تبریک بگوییم.
آری می توانیم گوشه هایی از زندگی و سیره بزرگ مرد عالمین را برای فرزندان و خانواده خود تبیین کنیم و با خطبهها، نامهها و کلمات قصار نهج البلاغه آنها را آشنا سازیم و جرعه از معارف برادر قرآن نوش کنیم.
ولادت حضرت امام علی علیه السلام در سیزدهم رجب سال ۳۰ عام الفیل و در خانه کعبه رخ داد و این روز به نام روز پدر نام گرفته است.