خبرگزاری بسیج فزوین: نام مسجدی در شهر آیودیا(آیودهیا یا آجودهیا) در بخش فیض آباد در ایالت اوتارپرادش هنددر یکصد کیلومتری شرق لکنهو است که برفراز تپهای بهنام «رام کوت» به معنی «قلعه رام» می باشد.
این مسجد که در اوایل سده دهم هجری/ شانزدهم میلادی به دستور ظهیرالدین محمد بابُربنا شده بود در ۱۹۹۲ م/ ۱۳۷۱ ش توسط هندوهای افراطی تخریب شد.
ایشان معتقدند که مسجد در محل زادگاه خدای آنها راما بنا شده بود و پیشتر معبدی در آن مکان قرار داشته که در زمان بابر تخریب شدهاست.
از زمان تسلط انگلیس بر هند تا کنون مسجد بابری موضوع درگیریهای خونین میان مسلمانان و هندوهابودهاست.
پیش از تخریب مسجد، خشونت بر سر این اختلاف هر از گاهی فوران میکرد و مقامات مدنی آن را با وعده ساخت معبد یا استفاده از این مسجد به عنوان محل عبادت فرومینشاندند اما با تخریب مسجد بابری ناآرامیها و درگیریهای متعدد و شدیدی آغاز شد که ابعاد مذهبی، اجتماعی، سیاسی و حقوقی پیدا کردهاست و تاکنون حدود ۲۰۰۰ نفر که بیشتر آنان مسلمان هستند در این درگیریها جان باختهاند.
سال ۱۳۶۴ هجری شمسی راهپیمایی یک میلیون نفری مسلمانان هند ررای باز پس گیری مسجد با واکنش تند هندوهای افراطی مواجهه و منجر به جنگ خونین بین آنان شد. جمعیت مسلمانان هندوستان ۲۰۰میلیون نفر است که ۱۵درصد جمعیت هند را تشکیل می دهد. جمعیت ۱۰میلیونی شیعه در هندوستان که دلبستگی شدیدی نیز به ایران دارند با روی کار آمدن حزب تندروی بهاراتیا جاناتا رنگ خونینی به خود گرفته است.
تجاوز به زنان مسلمان، کشتار بدون پیگرد قضایی و تنبیه و تحقیر روش هندوهای افراطی بوده که تا کنون بدون هیچ مانعی با چراغ سبز اسراییل و آمریکا انجام شده است.تبلیغات اسراییل و آمریکا علیه مسلمانان و معامله سیاسی امت بدون سرزمین را در هند، کشمیر، میانمار و سایر سرزمینها در آفریقا دنبال می کنند،سکوت کشورهای مسلمانان و خصوصا ایران می تواند صدمات جبران ناپذیری را به هیمنه انقلاب و صدور آن در بین مظلومان و مستضعفان عالم بزند.
در این قسمت با اشاره به خطر اخراج ۳میلیون مسلمان از هندوستان، میانمار، که در استقلال و تجزیه هند اصالتا بنگلادشی و پاکستانی می باشند بعد از آوارگان فلسطین و میانمار، مسلمانان هند سومین امت بدون سرزمین خواهند بود که اسیر دست یهود و استعمار شده اند.
1002/گ30/ب