۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:27
کد خبر : 9227475
۱۰:۵۳

۱۳۹۹/۰۱/۰۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:

مشارکت ۲۰ دستگاه آمبولانس و خودرو‌های سلامت محیط برای گندزدایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تعداد ۲۰ دستگاه آمبولانس و خودرو‌های سلامت محیط و ۵۰ نفر از کارشناسان و تکنسین‌های اورژانس در رزمایش گندزدایی در کنار برادران سپاه برای مبارزه با ویروس کورونا تلاش می‌کنند.
دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با خبرنگار بسیج در حاشیه عملیات سراسرس تداوم دفاع بیولوژیکی شهدای مدافع سلامت که در میدان سربازان گمنام منطقه زیباشهر شهرستان زاهدان برگزار شد، گفت: تعداد ۲۰ دستگاه آمبولانس و خودرو‌های سلامت محیط و ۵۰ نفر از کارشناسان و تکنسین‌های اورژانس در رزمایش گندزدایی در کنار برادران سپاه برای مبارزه با ویروس کورونا تلاش می‌کنند.
 
وی با اشاره به این مطلب که مانور بزرگ سالم سازی محیط با همکاری و مشارکت قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به صورت همزمان در کشور اجرا شده است بیان کرد: این مانور از امروز تا ۱۵ فروردین در سراسر استان سیستان و بلوچستان اجرایی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید