۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
19:02
کد خبر : 9227729
۰۱:۰۱

۱۳۹۹/۰۱/۰۷

مسدود شدن مسیرهای تفرجگاهی لرستان در روز طبیعت

استاندار لرستان از مسدود شدن مسیرهای تفرجگاهی این استان در روز طبیعت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سید موسی خادمی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به روز طبیعت و برگزاری آئین باستانی سیزده بدر، اظهار داشت: در این روز مردم عزیز به سمت طبیعت رفته و بدون رعایت فاصله در آنجا تجمع می‌کنند که برای شیوع بیماری کرونا خطرناک است.

 

وی با بیان اینکه برای همین در حال اندیشیدن تمهیداتی هستیم و احتمالاً این مراکز طبیعی که محل تجمع است را تعطیل می‌کنیم، گفت: در همین راستا مسیرهای ورودی به این تفرجگاه‌ها را خواهیم بست.

 

استاندار لرستان، بیان کرد: از مردم درخواست می‌کنیم همچنان که تا به‌حال رعایت کرده‌اند و چون خیلی از مراسمات مهم مانند پنجشنبه و جمعه آخر سال، روز طبیعت نیز همکاری لازم را داشته باشند.

 

خادمی با تاکید بر اینکه اطراف شهرها و مراکز تفرجگاهی کنترل خواهند شد، افزود: از مردم خواسته می‌شود به این محل‌ها نروند چراکه احتمالاً مسدود خواهند بود.

 

وی، بیان کرد: همه عزیزان چند روز آینده را رعایت کنند تا بار این بیماری سبک شده و به حالت عادی برگردد.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید