۱۲ / مهر / ۱۴۰۵ - 04 October 2026
۱۹:۵۶
کد خبر : 9228586
۱۲:۲۸

۱۳۹۹/۰۱/۱۰
فرمانده سپاه خمین خبرداد:

فعالیت بیش از۵۰ نفر از بسیجیان در گروه‌های جهادی تولید ماسک ولباس بیمارستانی در خمین/ بسیجیان پیشگامان خدمت به مردم علیه ویروس کرونا

سرهنگ میرهادی گفت: گروه‌های جهادی و پایگاه‌های مقاومت خمین به‌طور خودجوش مغازه ها، معابر و خودپردازها در سطح این شهرستان را ضدعفونی می‌کنند که این مهم بدون هیچ چشمداشتی و در راستای حفظ سلامت شهروندان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ازخمین؛سرهنگ دوم پاسدارسیدمحمدمهدی میرهادی فرمانده سپاه خمین درگفتگوی اختصاصی باخبرگزاری بسیج استان مرکزی درخصوص اقدامات انجام شده ،ویروس کروناگفت:نیروهای بسیجی  با شیوع ویروس کرونا این بار نیز مانند هر فصل دیگر در چهل و یک سال اخیر، همدلی به بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشته و پیشگام و پیشقدم خدمت شده‌اند و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ ندارند.

وی گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفظ سلامت مردم، بسیجیان شهرستان از ابتدای شیوع کرونا به میدان آمده و تمام توان خود در برای ضدعفونی کردن خمین اعم از خیابان‌ها و معابر عمومی سطح شهر و روستاهای مختلف در کنار عوامل دولتی  به کار گرفته‌اند.

وی با اشاره به تولید روزانه یک‌هزار عدد ماسک بهداشتی سه لایه و نخی با حمایت گروه‌های جهادی در خمین بیان کرد: بخشی از این ماسک‌ها که با کمک خیران تولید شده  و در بیمارستان، مراکز خیریه و بین جانبازان خمین توزیع شده است.

فرمانده بسیج ناحیه خمین گفت: ۵۰ نفر از بسیجیان و گروه‌های جهادی زادگاه امام راحل در کارگاه‌های تولید ماسک فعالیت دارند.

سرهنگ پاسدار میرهادی اظهار داشت: بخشی  از ماسک‌های تولید شده با قیمت تمام شده از سوی رده‌های سپاه پاسداران در بین مردم شهرستان توزیع می‌شود و تلاش بر این است که اقشار متوسط و کم درآمد به اقلام بهداشت فردی دسترسی داشته باشند.

وی تصریح کرد: تاکنون پنج هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده از سوی سازمان بسیج خمین تهیه و در بین عموم شهروندان توزیع شده است.
سرهنگ پاسدار میرهادی درادامه گفت: شماری از  این مواد ضدعفونی کننده در مناطق محروم و حاشیه شهر به شکل رایگان توزیع شده  و تعدادی نیز با قیمت تمام شده و بسته بندی در اختیار مردم قرار گرفته است.

فرمانده بسیج خمین درپایان گفت: گروه‌های جهادی و پایگاه‌های مقاومت خمین به‌طور خودجوش مغازه ها، معابر و خودپردازها در سطح این شهرستان را ضدعفونی می‌کنند که این مهم بدون هیچ چشمداشتی و در راستای حفظ سلامت شهروندان انجام می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید