۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:27
کد خبر : 9229179
۲۲:۳۴

۱۳۹۹/۰۱/۱۲
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین

پلمب ۷۹ واحد متخلف در ایام فاصله گذاری اجتماعی/۴۶خودرو جریمه شدند

حبیبی گفت: از ابتدای شروع طرح تشدید و فاصله گذاری، ۷۹ واحد متخلف پلمب شده است.

منوچهر حبیبی معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: از ابتدای شروع طرح تشدید و فاصله گذاری، ۷۹ واحد متخلف پلمب شده است.

 

وی گفت: در اجرای همین طرح و در همین زمان، تعداد ۱۷ خودرو متوقف و برای ۴۶ خودرو نیز جریمه اعمال شده است.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین اظهار کرد: ۱۴ اکیپ کنترلی، در نقاط اصلی ورودی و ۲۴ اکیپ در نقاط بین شهری مستقر شده اند.

 

حبیبی با اشاره به آمار افرادی که در مبادی ورودی استان غربالگری شده اند عنوان کرد: تعداد ۲۵ هزار و ۶۰۰ نفر از ابتدای طرح در مبادی ورودی غربالگری شده اند. 

 

وی همچنین با اشاره به کاهش مصرف سوخت به دلیل قرنطینه خانگی افزود: میزان مصرف سوخت به ۵۴۵ هزار لیتر در روز رسیده است که حکایت از کاهش ۸۲ درصدی دارد.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین اضافه کرد: موجودی کالاهای اساسی در مراکز خرید از جمله مواد خوراکی، غذایی، بهداشتی و غیره، کاملا عادی و هیچگونه دغدغه و نگرانی از این بابت وجود ندارد.

 

حبیبی گفت: مردم عزیز و بزرگوار به توصیه ها کاملا توجه نموده به نحوی که میزان مراجعه مردم به مراکز خرید مایحتاج عمومی کاملا عادی و روان می باشد.

 

۱۰۱۰/ت۲۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید