معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: کارخانه کنسانتره شاهرود با مجوز معاونت غذا و دارو جهت تولید الکل شروع به فعالیت نمود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر میرزا محمدی معاون غذا و دارو در خصوص راه اندازی خط تولید الکل در شاهرود عنوان کرد: کارشناسان معاونت غذا و دارو با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا و ظرفیت سنجی کارخانههای تولیدی تحت حوزه نظارتی، پیشنهاد تولید الکل را با توجه به تجهیزات مشابه به مسئولین کارخانه کنسانتره ارائه نمودند که تحت نظارت و مشاوره کارشناسان این معاونت، الکل اتیلیک به صورت آزمایشی به میزان حدود یک تن تولید گردید که خوشبختانه با توجه به نتایج آزمایشهای تکمیلی مجوز تولید الکل به این کارحانه از سوی معاونت غذا و دارو داده شد.
وی افزود: طبق پیش بینیهای انجام شده ظرفیت تولید روزانه ۵ تن الکل اتیلیک در این کارخانه امکان پذیر خواهد بود و الکل تولیدی تحت نظارت معاونت غذا و دارو تحویل کارخانههای تولید مواد ضدعفونی کننده میگردد.
لازم به ذکر است تهدید بوجود اماده توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غدایی اشامیدنی به نحوه احسنت تبدیل به فرصت گردید.
از یک طرف کارخانه کنسانتره شاهرود که تنها در فصل تابستان و اوایل پاییز فعال بوده و در سایر ماههای سال غیر فعال میباشد امکان فعالیت در تمام فصول را خواهد داشت و از طرفی در استان سمنان به علت عدم وجود کارخانه الکل سازی مشکل تهیه الکل جهت کارخانجات مواد ضدعفونی کننده مرتفع میگردد.
وی افزود: طبق پیش بینیهای انجام شده ظرفیت تولید روزانه ۵ تن الکل اتیلیک در این کارخانه امکان پذیر خواهد بود و الکل تولیدی تحت نظارت معاونت غذا و دارو تحویل کارخانههای تولید مواد ضدعفونی کننده میگردد.
لازم به ذکر است تهدید بوجود اماده توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غدایی اشامیدنی به نحوه احسنت تبدیل به فرصت گردید.
از یک طرف کارخانه کنسانتره شاهرود که تنها در فصل تابستان و اوایل پاییز فعال بوده و در سایر ماههای سال غیر فعال میباشد امکان فعالیت در تمام فصول را خواهد داشت و از طرفی در استان سمنان به علت عدم وجود کارخانه الکل سازی مشکل تهیه الکل جهت کارخانجات مواد ضدعفونی کننده مرتفع میگردد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار