۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
17:30
کد خبر : 9230525
۲۳:۴۶

۱۳۹۹/۰۱/۱۸
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین

حفظ سلامت کارگران الویت اصلی مدیران باشد

حبیبی عنوان کرد: در تمامی اصول و پروتکل ها، حفظ سلامت کارگران باید در الویت باشد. لذا از مدیران واحدهای تولیدی وصنعتی انتظار می رود به این مهم توجه جدی داشته باشند.

منوچهر حبیبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین بیان کرد: سلامت، امنیت و اقتصاد از جمله مولفه های اصلی یک جامعه است و انتظار مردم از دولت، در کنار الویت دادن به سلامت و امنیت، توجه به معیشت وکسب و کار آنهاست.

 

وی گفت: در همین راستا، ستاد ملی کرونا تصمیم گرفت که فعالیت های تولیدی و صنعتی، با رعایت اصول بهداشتی آغاز گردد.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین اظهار کرد: پروتکل های بهداشتی و شیوه های توجه به سلامتی کارگران و تولیدات توسط وزارت بهداشت تهیه و در اختیار واحدها قرار گرفته است و هر واحد تولیدی و صنعتی که بتواند این اصول را اجرایی نماید و پروتکل های بهداشتی را رعایت نماید مجاز به فعالیت می باشد.

 

حبیبی عنوان کرد: در تمامی این اصول و پروتکل ها، حفظ سلامت کارگران باید در الویت باشد. لذا از مدیران واحدهای تولیدی وصنعتی انتظار می رود به این مهم توجه جدی داشته باشند.

 

وی افزود: استان قزوین با دارا بودن حدود چهار هزار واحد صنعتی و تولیدی، قریب ۱۶۰ هزارکارگر، تکنسین، مهندس و کارشناس را در خود جای داده و بعنوان قطب صنعتی کشور مطرح می باشد لذا توجه به سلامت آنها که درواقع سرمایه های انسانی وتخصصی استان و کشور بوده حائز اهمیت می باشد.

 

حبیبی گفت: ضدعفونی کردن محیط کار، استفاده از دستکش وماسک، رعایت اصول بهداشتی درحمل ونقل، تهیه، طبخ و توزیع غذا از جمله اقداماتی است که می بایست مدنظر قرار گیرد.

 

۱۰۱۰/ت۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید