به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، به همت گروه جهادی مدافعان سلامت بسیج مهندسین صنعتی استان بوشهر با سرپرستی مهندس بهیفرد٬ در راستای کمک به کادر درمانی و بهداشتی استان در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا٬ مراکز درمانی ولیعصر(عج)٬ علی ابن ابیطالب و معراج در شهر بوشهر ضد عفونی گردید. این اقدام بیش از ده روز است که بطور متوالی در حال انجام است و مجوزهای این کار از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دریافت شده است.
همچنین در رزمایش سراسری مبارزه با کرونا٬ به دلیل اهمیت رعایت موازین بهداشتی در واحدهای تولیدی و شهرکهای صنعتی٬ گروه جهادی مدافعان سلامت کانون بسیج مهندسین صنعتی شهرستان دشتستان به سرپرستی آقای محمود قاسمی ٬ شهرک صنعتی برازجان را ضدعفونی کردند.
در انجام این ضدعفونی یک تیم پنج نفره متشکل از مهندسین و متخصصین بسیجی و جهادگر و پنج دستگاه سمپاش دستی سازماندهی و بکارگیری گردید.
انتهای پیام/




