به گزارش سرویس بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت خبرگزاری بسیج، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، زندگی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از زمان تولد تا شهادت، همراه با رمز و رازها و اتفاقات حیرت انگیز بود. سالروز میلاد سید الشهدا (ع) بهترین بهانه برای نزدیک شدن هر چه بیشتر به ایشان و بهره بردن از جایگاه والای معنوی امام سوم شیعیان است.
امام حسین (ع) از ابتدا منحصر به فرد بودند
حجت الاسلام و المسلمین سید جلال موسویان کارشناس مذهبی و پژوهشگر دینی درباره امام سوم شیعیان به خبرنگار ما گفت: اباعبدالله الحسین (ع) خصایص منحصر به فردی دارند که این خصوصیات در ولادت ایشان هم نمود داشته است. اندیشهها در تمام تاریخ از دیدن این خصوصیات عجیب و خاص امام حسین (ع) متحیر است. از جمله این ویژگی ها، وجود شفاعت در تربت امام است. در زیارت ناحیه مقدسه، حضرت امام زمان (عج) خطاب به جد بزرگوارشان این عبارت را میگویند أَلسَّلامُ عَلى مَنْ جَعَلَ اللهُ الشّـِفآءَ فی تُرْبَتِهِ کسی که خدا شفا را در تربت ایشان قرار داد. خاک نجف اشرف، بقیع در مدینه و هیچ یک از قبور مطهر ائمه اطهار (ع)، حرمها و ضریحهای معصومان، خوردنی نیست. خوردن هیچ خاکی به جز تربت کربلای سید الشهدا (ع) جایز نیست.
اشکهای پیامبر (ص) هنگام متولد شدن امام حسین (ع)
وی افزود: وقتی امام حسین (ع) به دنیا آمدند، خاتم انبیاء (ص) خیلی گریه کردند و به حضرت زهرا (س) فرمودند که شافع امت من امام حسین (ع) است. در متن شریف حدیث کساء به امام حسین (ع) عرضه میداریم یا شافِعَ اُمَّتی,ای کسی که شفیع امت هستید. این شفاعت از باب رحمت است و به همین دلیل رحمت امام حسین (ع)، رحمت خاص است.
استجابت دعا زیر گنبد آسمانی بزرگ
این کارشناس مذهبی درباره استجابت دعا زیر قبه امام حسین (ع) بیان کرد: دیگر خصیصه خاص امام حسین (ع) این است که زیر قبه حرم مطهر ایشان دعا مستجاب می شود. خداوند تبارک و تعالی این استجابت را استجابت خاص قرار داده است. علی بن بلال یکی از یاران امام هادی (ع) است. امام هادی (ع) از وی مطالبه کرد که به نیابت از ایشان، به کربلا مشرف شود. علی بن بلال، وقتی از خانه امام هادی (ع) بیرون آمد، پیش خود گفت نمیتوانم به نیابت از امام معصوم زیارت کنم. من کجا و زیارت امام حسین (ع) به نیابت از امام هادی (ع) کجا. وقتی این شخص مجدد به منزل امام هادی (ع) وارد شد، امام هادی (ع) فرمودند زیر قبه جدم سید الشهدا (ع) دعای انسان مستجاب است.
زیارتی که گناهان کبیره را از بین میبرد
حجت الاسلام و المسلمین موسویان در ادامه بیان کرد: امام صادق (ع) درباره زیارت سید الشهدا (ع) میفرمایند، گناهان زائر جدمان امام حسین (ع)،بخشیده میشود، حتی اگر اهل گناهان کبیره باشد. البته برای تحقق این موضوع در زیارت سید الشهدا (ع) و معصومان، شرط معرفت نیز ذکر کردند. این روزها زیارت اربعین امام حسین (ع) به عنوان یک شعار و مسئله جهانی مطرح است. در زیارت اربعین، ما با امام حسین (ع) پیمان میبندیم و در محضر ایشان اغراق میکنیم، اگر در کربلا نبودیم که جان و مالمان را فدای شما کنیم، الان قلب، فکر و تمام وجودمان با شماست. به همین دلیل ما در معیت زیارت امام حسین (ع) در اربعین قرار میگیریم.
کشتی که همه را در خود جای میدهد و به مقصد میرساند
این کارشناس مذهبی در پایان اضافه کرد: کُلُّنا سَفنُ النِّجاة وَ لٰکِن سَفینةُ جَدِیَّ الحُسَیْن أَوسَع اهل بیت (ع) کشتی نجات هستند و میگویند، همه ما کشتی نجات و هدایتگر هستیم، اما کشتی امام حسین (ع) سرعت و گنجایشش بیشتر است. نقل شده است که وقتی جناب فطرسِ ملک، خودش را به قنداقه سید الشهدا (ع) مالید، خدا به او بال و پرش را بازگرداند. بال و پری که به دلیل ترک اولی از این ملک گرفته شده بود. فطرس وقتی بال و پرش را مجدد به دست آورد، به امام حسین (ع) وعده داد که هرکسی در هر جایی از دنیا به ایشان سلام دهد، سلامشان را به سید الشهدا (ع) میرساند.