۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:20
کد خبر : 9235384
۰۹:۱۹

۱۳۹۹/۰۲/۰۶

رزمایش کمک مومنانه در جغتای برگزار شد

رزمایش کمک مومنانه همزمان با سراسر کشور در جغتای برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر موحدی پور در این رزمایش گفت: اولین گام این رزمایش تشکیل قرارگاه با عضویت تمامی مساجد و هیات امنا بود که تمامی موسسات خیریه و نهاد‌های حمایتی در این قرارگاه عضو شدند تا کمک‌ها به صورت سازماندهی شده و دقیق باشد.

در ادامه سرگرد پاسدار اسماعیل زیبایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج جغتای در این مراسم گفت: مردم نوع دوست شهرستان و با محوریت امام جمعه شهرستان قرارگاه پدافند زیستی مبارزه با کرونا را تشکیل دادند.

وی افزود: در رزمایش کمک مومنانه تعداد ۵۰۰۰ بسته بهداشتی به ارزش هر بسته ۱۰ هزار تومان، ۱۵۰۰ بسته غذایی به ارزش ۱۰۰ هزار تومان و تعداد ۱۲ راس گوسفند هرکدام به ارزش ۲ میلیون وپانصد هزارتومان اماده و بین مستمندان شهرستان توزیع شد.

فرمانده سپاه جغتای جمع ارزش ریالی بسته‌های بهداشتی و غذایی را بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان اعلام کرد که خیرین و مردم شهرستان به این قرارگاه کمک کرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید