به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ حجه الاسلام سجاد رهجو رابط نمایندگی ولی فقیه حوزه موسی بن جعفر علیه السلام به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج؛ پیامی را صادر نمود که این پیام به شرح ذیل می باشد
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ شهید مطهری(ره) یکی از سرمایه های عظیم و از طلایه داران مبانی فکری انقلاب اسلامی به شمار می رود که برای ایجاد تحولات فکری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مجاهدت ها کرد.
درس امروز ما از شهید مطهری(ره) و اندیشه های الهی این مرد بزرگ این است که با علم و شناخت و بصیرت ،ولایت فقیه را بپذیریم و با دوری از طرز فکر التقاتی و روشنفکری که بعضا با خرافه وانحراف همراه است، به بصیرت و بالندگی فکری و معنوی دست یابیم تا هم باعث نجات و خوشبختی خود هم موجب رهایی دیگران از بند کج اندیشی ها و انحراف شویم.
12 اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد آیت الله مرتضی مطهری (ره)، روز معلم و آغاز هفته عقیدتی سیاسی در سپاه است و فلسفه نامگذاری سالروز شهادت آیت الله مطهری (ره) به عنوان روز عقیدتی سیاسی در سپاه را ناشی از پیوند عمیق پاسداران انقلاب اسلامی با افکار و شخصیت نافذ و جریان ساز آن فیلسوف بزرگ و اندیشمند فرزانه است.
حجه الاسلام رهجو افزود: بی تردید بالندگی و سلحشوری مستمر پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه های پُر خطر مأموریت ها و وظایف محوله مرهون تعالیم و آموزه های فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) و مجاهدت خستگی ناپذیر روحانیت متعهد و عالمان دانا و توانایی چون استاد مطهری(ره) است که تربیت یافته واقعی مکتب ولایت فقیه و خمینی کبیر (ره) محسوب می شود.
اینجانب ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و تبریک هفته عقیدتی سیاسی در سپاه وبسیج و هفته معلم خدمت همه مربیان و معلمین و بسیحیان، توفیقات روز افزونتان را از خداوند متعال مسئلت می نمایم
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |