به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ نماز جمعه این هفته شهر کوهبنان به امامت حجت الاسلام عباس جعفری و با حضور جمعی از مسئولین اجرایی ، فرماندهان نظامی و انتظامی و مردم ولایت مدار و بسیجی کوهبنان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در مسجد صاحب الزمان (عج) برگزار گردید.
حجت الاسلام عباس جعفری پس از دعوت همگان به تقوای الهی گفت: کرونا بیماری است که تمام دنیا را فرا گرفته لذا باید اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک توسط همگان خصوصا در نمازهای جمعه و جماعت رعایت شود .
وی خاطر نشان کرد: کادر پزشکی و درمانی کشور در این ایام خدمات قابل توجهی در مبارزه با کرونا داشتند لذا کشور ما موفق تر از سایر کشورها عمل کرد در حالی که کشورهای غربی در برابر ویروس کرونا درمانده شدند .
امام جمعه کوهبنان افزود: با حضور مردم و فرهنگ بسیجی تولید ماسک به مرحله ای قابل توجهی رسید و مساجد به پایگاه هایی برای جمع آوری کمک به نیازمندان مبدل گردید.
وی ابراز داشت: رزمایش مورد نظر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) باعث حضور مردم در صحنه شد در حالی که حرکت مومنانه منشا مکتب اهلبیت است .
حجت الاسلام جعفری به میلاد با سعادت حضرت امامحسن مجتبی (ع) اشاره کرد و افزود: ایشان به نیازمندان کمک می کرد در کنار آنان می نشست و اموال خود را بارها در بین مردم نیازمند تقسیم کرد.
وی خاطر نشان کرد: در ایام کرونا بسیاری از مردم به دیگران کمک کردند و در پرداخت بدهی ها صبر نمودند که جای تقدیر دارد .
حجت الاسلام جعفری تصریح نمود: رزمایش مواسات در کوهبنان با نام امامحسن مجتبی(ع) در حال انجام است که نیاز هست مومنین به این مهم کمککنند انسان باید از حوادث فیض دریافت کند.
امام جمعه کوهبنان بیان داشت: در فرصت بدست آمده مسئولین باید نواقص را بررسی کنند و مردم هم با همکاری و همدلی در راستای رفع کمبودها فعالیت نمایند .
وی بیان داشت: جا دارد یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهیدان خصوصا شهدای عرصه سلامت و افرادی که در زمان بیماری کرونا از دنیا رفتند را گرامی بداریم.
خطیب جمعه کوهبنان گفت: باید کرونا را جدی بگیریم بیماری که تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داد و کشورهایی که بمب اتم دارند را به زانو درآورد .
وی تاکید کرد: طی ماه های گذشته نماز جماعت و دعاهای خانگی بسیار اثر گذار بود که باید همچنان مداومت داشته باشد.