حجت الاسلام هاشمی امام جمعه شهر آوج در بازدید از فرایند آماده سازی بسته های معیشتی در گفتگو با خبر گزاری بسیج قزوین گفت: مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه امروز همزمان با میلاد امام حسن مجتبی(ع) و روز اکرام در شهرستان آوج اجرا می شود و ۲ هزار بسته معیشتی در بین آسیب دیدگان اهداء خواهد شد.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه گفت: همچنین ۴۰۰ کیلو گوشت که از سوی دفتر امام جمعه تهیه شده، در بین جامعه هدف در شهرستان آوج توزیع خواهد گشت.
امام جمعه شهر آوج اظهار کرد: مرحله اول رزمایش همزمان با حلول ماه مبارک رمضان اجرا شد و در ادامه در صورت تهیه بسته ها و کمک خیرین و مردم، مرحله سوم نیز همزمان با عید سعید فطر بین جامعه هدف توزیع خواهد شد.
وی در پایان از تلاش و همدلی مسوولان، سپاه و بسیجیان، خیرین و مردم در اجرای فرمان مقام معظم رهبری در راستای کمک و مواسات مومنانه تقدیر کرد.
5002/ت20/ب