۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
04:39
کد خبر : 9239983
۱۵:۰۱

۱۳۹۹/۰۲/۲۱
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین

مدارس از ۲۷ اردیبهشت بازگشایی می شود/حضور در کلاس درس اختیاری است

حبیبی گفت: بازگشایی مدارس صرفا برای رفع اشکال می باشد و هیچ گونه تدریسی در مدارس صورت نمی گیرد.

منوچهر حبیبی معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین با اشاره به بازگشایی مدارس بیان کرد: بازگشایی مدارس صرفا برای رفع اشکال می باشد و هیچ گونه تدریسی در مدارس صورت نمی گیرد.

وی گفت: معلمین در مدارس حاضر می شوند و پاسخگوی سوالات دانش آموزان خواهند بود.

حبیبی اظهار کرد: حضور دانش آموزان در مدارس الزامی نیست و صرفا چنانچه سوال و اشکالی دارند می توانند به مدرسه مراجعه نمایند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین عنوان کرد: به هیچ وجه کلاس رسمی و اجباری نداریم و حداکثر زمان بازگشایی از تاریخ ۲۷ اردیبهشت تا ۲۷ خردادماه می باشد.

وی افزود: آموزش و پرورش و مدیران و مسوولان مدارس، موظف هستند نسبت به ضدعفونی کردن مدارس حداقل در دو شیفت در روز اقدام نمایند.

این مسوول تصریح کرد: دانش آموزانی که به منظور رفع اشکال به مدرسه مراجعه می کنند حتما باید پروتکل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک را رعایت نمایند.

حبیبی گفت: زمان امتحانات متعاقبا اطلاع رسانی می شود و دانشگاه‌ها کماکان تعطیل هستند و فعلا هیچ گونه تصمیم جدیدی اتخاذ نشده و مقرر شده در جلسه بعدی ستاد ملی مبارزه با کرونا که شنبه هفته آینده برگزار می شود در این خصوص تعیین تکلیف خواهد شد.

۱۰۱۰/ت۲۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید