به مناسبت چهلمین روز درگذشت پدر شهیدان فهمیده

حماسه و پایداری

پدر شهیدان فهمیده در قطعه ۲۵ بهشت زهرا (س) در کنار فرزندان شهیدش آرام گرفته است و روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت، چهلمین روز درگذشت اوست.
کد خبر: ۹۲۴۰۳۰۶
|
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حاج محمد تقی فهمیده پدر شهیدان محمدحسین و داود فهمیده پس از تحمل ماه‌ها درد و رنج ناشی از بیماری، روز سه شنبه ۱۲ فروردین به دیدار فرزندان شهید و همسرش شتافت.

این پدر بزرگوار در قطعه ۲۵ بهشت زهرا (س) در کنار فرزندان شهیدش آرام گرفته است و روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت، چهلمین روز درگذشت اوست که با قرائت فاتحه‌ای یاد آن عزیز را گرامی می‌داریم و برای شادی روح وی دعا می‌کنیم.

سازمان بسیج دانش‌آموزی به مناسبت تکریم چهلمین روز درگذشت حاج محمدتقی فهمیده، بیانات رهبر معظم انقلاب در تمجید شهید محمدحسین فهمیده در هفته بسیج دانش‌آموزی منتشر کرده است:

«امروز «روز جوان و نوجوان» است و مناسبت آن هم شهادت یک نوجوان بسیجی -شهید حسین فهمیده- است. این از آن مواردی است که شخصیّت‌های حقیقی، به نماد و به حقایق اسطوره‌گون تبدیل می‌شوند. ما در تاریخ خود از این موارد بسیار داریم.‌ای بسا حوادثی که امروز وقتی گفته شود، از بس عجیب است همه تصوّر کنند که اسطوره و افسانه است؛ امّا حقیقت است. نمونه‌های آن را ما در زمان خودمان بار‌ها و بار‌ها دیده‌ایم و شنیده‌ایم و از جمله زیباترین آنها، شهادت این نوجوان بسیجی است. او سیزده ساله بود؛ امّا با رشد، با شعور، با اراده و مصمّم، که کشور خود را می‌شناخت، امام خود را می‌شناخت، دشمن خود را می‌شناخت، اهمیت وجود و فعالیت خود را هم می‌شناخت و رفت این سرمایه را تقدیم عزت کشور و آینده انقلاب و منافع و مصالح مردم کرد. جسم او رفت؛ اما روحش زنده ماند، یادش ابدی شد و خاطره‌اش به‌صورت اسطوره درآمد. این الگوست.

جوانان و نوجوانان عزیز من! همه شما می‌توانید در کشورتان نقش پیدا کنید. یک روز نقش، نقش «حسین فهمیده» بود؛ یک روز نقش‌های دیگر است. در زمینه مسائل دینی، مسائل فرهنگی، مسائل سیاسی، مسائل اخلاقی، آینده‌نگری، امیدبخشی، نشاط دادن به محیط پیرامون خود و تعبّد و تقیّد و پایبندی به شریعت اسلامی -که سرمایه سربلندی فرد و جامعه است- می‌توان مجاهدت کرد. البتّه در آنها، دادنِ جان مطرح نیست؛ امّا همّت و اراده و تصمیم لازم دارد. همه می‌توانید در مدارس، در دانشگاه‌ها، در محیط‌های کار و ...، نقش ایفا کنید. جوانِ زنده و بانشاط و پُرامید و پاکدامن، می‌تواند یک تاریخ را بیمه کند. به همین جهت است که روی جوانان کشور‌های دنیا، صهیونیست‌ها و استعمارگران و کمپانی‌داران عالَم، سال‌ها کار و تلاش کردند تا شاید بتوانند نسل‌های جوان را فاسد کنند؛ اراده و امید را از آن‌ها بگیرند؛ آینده را در چشم آن‌ها تیره و تار کنند؛ آن‌ها را به آینده مأیوس نمایند و دچار مشکلات عصبی و اخلاقی کنند. آنچه در دنیا می‌بینید، تصادفی نیست». (بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه ۸ آبان ۱۳۷۷)
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار