به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید پرورشیخرم در نشست آموزش اصلاح نقاط حادثه خیز که به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه اصلاح یا حذف نقاط حادثهخیز، تأثیر بسزایی در ارتقای ایمنی، کاهش حوادث ترافیکی و کاهش خسارت دارد، اظهار داشت: نقاط حادثهخیز بر اساس سه معیار تصادف خسارتی، تصادف جرحی و تصادف فوتی اولویتبندی میشوند.
وی ادامه داد: بر اساس فرمت تعریف شده، نقاط مورد توجه قرار میگیرد که در بازدیدهای گذشته 106 نقطه در استان شناسایی و ثبت شده است و بر اساس غربال، نقاط اعلام شده امتیازبندی و اولویت بندی و تعداد نهایی از سوی ستاد اعلام میشود.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان با بیان اینکه فیلدهای لازم در فرم به همراه همکاران اداره کل و پلیس راه تکمیل و اطلاعات به دست آمده در سامانه ثبت میشود، تصریح کرد: نقاط دارای حادثه پس از شناسایی با تمهیدات برای امکانات و ناوگان مورد نیاز موارد تأیید و ثبت و در نهایت جلسه و پس از مصوب شدن وارد سامانه میشوند.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۶ نقطه بهعنوان نقاط پرحادثه استان شناسایی شده است، گفت: از سوی سازمان 70 نقطه مورد پذیرش و از این تعداد نیز 26 نقطه پرحادثه استان اولویت سال 98 قرار گرفت.
پرورشی خرم ادامه داد: از این تعداد برای 16 نقطه اعتبار در نظر گرفته شد اما در نهایت مبلغ 8 میلیارد تومان برای 5 نقطه در سال 99 اعلام شد.
وی یادآور شد: از این تعداد نقاط حادثه خیز، سه مورد سال قبل انجام و 2 مورد نیز در دست اقدام است.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان اضافه کرد: در بررسی تمام محورها شامل شریانی و غیرشریانی لازم است، تصادفات اتفاقی در بازه زمانی از ابتدای سال 96 تا پایان سال 98 مورد بررسی قرار گیرد.
وی ابراز داشت: در بررسی هایی که پیش از این انجام شده، تصادفات در راه بازگشت و با خستگی شدید راننده در حالتی که جاده سرازیر است، حادث می شود.
پرورشی خرم با بیان اینکه در بیشتر مواقع خستگی شدید رانندگان، عامل اصلی تصادفات و واژگونی وسائل نقلیه میشود، بر مشارکت همکاران شهرستانی برای حضور و ثبت ماوقع و فرم های تصادفات تأکید کرد.
انتهای پیام/