به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، علی پروین اسطوره فوتبال ایران در گفتوگو با خبرنگار بسیج اظهار داشت: من از همه ی مردمی که کار خیر انجام می دهند و به ویژه از طرفدران فهیم تیم های محبوب ورزشی درخواست می کنم با مشارکت در پویش همدلی محله مهربانی دست به دست هم بدهیم و مشکلات مالی هموطنان خود را در حد توان برطرف کنیم.
مربی سابق تیم ملی ایران درادامه عنوان کرد: جامعه ورزشی در ماه مبارک رمضان از همه ورزشکاران درخواست میکند در این اقدام خداپسندانه مشارکت کنند و بدانند در این ماه خیر وبرکت افزون شامل حال آنان خواهد شد و دعای نیازمندان واقعی جامعه که ما در قبال آنان مسئولیت انسانی و دینی داریم، بدرقه راهشان خواهد بود.
در ادامه حاج محمد رضا طالقانی رئیس اسبق فدراسیون کشتی جمهوری اسلامی ایران و سرپرست فدارسیون کشتی پهلوانی و ورزش های باستانی کشور از تمامی ورزشکاران و مردم دعوت کردند به پویش همدلی محله مهربانی ناحیه امام حسین (ع) کرج به پیوندند.
سرپرست فدراسیون کشتی پهلوانی و ورزش های باستانی کشور در پایان خاطر نشان کرد: ما به عنوان خادم مردم کشور ایران که خیلی کریم و عزتمند هستند و امثال این بنده حقیر درس های ایثار و فداکاری را از آنان آموختیم، می خواهم در این ماه پرفضیلت و رحمت با اقتداء به مولای متقیان علی (ع) سرسلسله اقطاب مهربانان جهان کمک کنیم تا در شرایط سخت بیماری کرونای سفره ای خالی نباشد و به صورت مالی و آبرویی در این راه پر عزت قدم برداریم و ثابت کنیم ملت ایران در سایه مرتضی علی (ع) الگوی بی نظیر مهربانی و نوع دوستی در سراسر جهان خواهد بود.