۳۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 July 2025
01:17
کد خبر : 9243389
۱۹:۲۱

۱۳۹۹/۰۳/۰۱
در بیانیه ناحیه مقاومت بسیج مهریز آمده است:

غده سرطانی اسرائیل از جغرافیای منطقه محو و ریشه‌کن خواهد شد

ناحیه مقاومت بسیج مهریز بمناسبت روز جهانی قدس بیانیه ای بشرح زیر صادر نمود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، ناحیه مقاومت بسیج مهریز بمناسبت روز جهانی قدس بیانیه ای بشرح زیر صادر نمود:
رهبر معظم انقلاب:
"ما معتقدیم دنیای اسلام باید از انگیزه‌ی خود در مسئله‌ی فلسطین لحظه‌ای كوتاه نیاید و عمل غاصبانه‌ی گرگ های درنده‌ی صهیونیست و حامیان بین‌المللی آنها را محكوم كند". 
با گذشت 41 سال از ابتکار راهبردی و دوراندیشی پیامبرگونه امام مستضعفان و پابرهنگان خمینی کبیر (ره) در نامگذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان «روز جهانی قدس»، ظرفیت‌ها و انرژی درونی جهان اسلام متراکم‌تر و قدرتمندتر از همیشه رژیم جلاد و کودک‌کش صهیونیستی را در مخمصه و تنگنای استراتژیک قرار داده است به گونه‌ای که تلاش‌های شبکه سلطه و صهیونیست به رغم سرمایه‌گذاری فراوان در مقابله با این خیزش بزرگ جهانی و ضدصهیونیستی طرفی نبسته است.
آرمان آزادی قدس شریف و رهایی ملت مظلوم فلسطین از یوغ سلطه و جنایت غاصبان صهیونیست در پرتو گفتمان انقلاب اسلامی و راهبرد جهانی‌سازی برائت از نظام سلطه و صهیونیست در روز جهانی قدس، امروز جبهه مقاومت ضدصهیونیستی در منطقه را شکست‌ناپذیر و به مشت آهنین امت اسلامی برابر جریان سازش با رژیم جلاد و جعلی صهیونیستی تبدیل کرده است.
ناحیه مقاومت بسیج مهریز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت و مدافع حرم و در راس آن ها سردار شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز و حمایت و پشتیبانی قاطع از جبهه مقاومت اسلامی در فلسطین‌، غزه، لبنان‌، سوریه و عراق اعلام می‌دارد آرزوی تمام مبارزان‌، مجاهدان و همچنین آزادیخواهان جهان‌،آزادی قدس شریف و بازگشت فلسطین به آغوش جهان اسلام است‌. و نابودی اسرائیل و جبهه ظلم و استکبار تنها در افق مبارزه و جهاد تحقق یافتنی است و روز محاکمه و مجازات این جانیان ضد بشریت بزودی فراخواهد رسید. 
در پایان این بیانیه با توجه به تصمیم شورای هماهنگی تبلیغات در خصوص عدم برگزاری راه‍یمایی در این روز از اقشار و آحاد مختلف مردم شریف شهرستان دعوت می شود تا به سخنان حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب از رسانه ملی در این روز گوش جان سپارند که مسأله فلسطین همچنان اولویت اول جهان اسلام و اسرائیل دشمن شماره یک امنیت منطقه و جهان بوده و آمال و آرزوهای شیطانی نظام سلطه و شبکه صهیونیست، در تحقق «خاورمیانه بزرگ» و «طرح معامله قرن» و خاموش ساختن شعله‌های مقاومت و انتفاضه فلسطین رنگ باخته و در پرتو هدایت‌ها و راهبردهای ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) نشانه‌های آزادی قدس شریف و فروپاشی رژیم صهیونیستی نمایان و به فضل الهی در آینده ای نه چندان دور شجره خبیثه و غده سرطانی اسرائیل از جغرافیای منطقه محو و ریشه‌کن خواهد شد.‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ انشاالله
((ومن الله توفیق))

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید